- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pc360
addikt
válasz
Kékes525 #81405 üzenetére
Igen, ordítóan nem tud semmit. Itt a funkció a lényeg, nem az agymenésed megint. Ezek a programok interaktív módon ellátják a funkciójuk, nem csak egy látványtortát kapsz.
Röhejes vagy.
Aham. Már megint előtüremkedett az értelem belőled... Pedig úgy tűnik, képes vagy a screenshot gomb nyomogatására, de amikor értelmes dologra használhatnád végre a fórum szemetelése helyett, akkor elfelejted, hogy mire való. Nem, ember, a röhejes az itt egyedül te vagy. A hibbant talán még pontosabb kifejezés.
-
Geth
veterán
válasz
Kékes525 #81405 üzenetére
Far Manager: én arra gondoltam, hogy kijelölöd az összes könyvtárat [*] és egy könyvtáron állva (vagy a ..-on) [F3] és kiszámolja a méretét (jó, nem MFT-t használ, de nálam így is pár ms..s). Ugyanez a másik panelen másik drive-ra, esetleg sortolod méret szerint őket [Ctrl]+[F6]. Én ezért biztos nem telepítenék fel mást, de Te tudod (nem eszem minden nap ugyanolyat).
Furcsa hobbid van.
Nekem?Nekem az a hobbim, hogy próbálok kevés programot használni, de azokat alaposan kiismerni. Kevesebb context váltás, hatékonyabb feladatvégrehajtás
Szórakoztatónak tartom, hogy mennyi mindent telepítesz fel, és mennyi kapcsolódó kérdés landol itt, amik nagyrésze OT. Ez is
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Mozilla Firefox
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vicces képek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Mikrotik routerek
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel I7 10610U Villám Akció! 30.09.2025-ig csak 130.000ft!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Silver-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3488
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest