Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Geth

veterán

válasz TRob1 #77557 üzenetére

Amiket Te írtál abban sem volt semmi számszerűsítés (az nem az, hogy odaírod, hogy tény).
    Amit Te mondasz abból az következik, hogy tökfelesleges megjelölni egy verziót stabilnak, mert semmiben nem különbözik egy nem megjelölt verziótól, minden verzió egyformán jó/rossz. Ezt én nem kajolom be.
    Van olyan szoftver amit így fejlesztenek, hívják rolling release-nek is.
    (Gondolom ha használsz ilyen kiadású szoftvert, Te commitonként upgradeled/fordítod :DDD )
    Általában az OS-ek, kernelek, stb. nem ilyenek (a Win sem).
    Akkor jelölnek meg egy verziót stabilnak, amikor az előre lefektett metrikáknak megfelel, az előírt teszteken átmegy (ez közel sem azt jelenti, hogy nincs olyan teszt, amin elbukna!), és nem történt katasztrófa tesztkörnyezeteken/nem kaptak ilyen visszajelzést. Engedd meg nekem, de szerintem nagyobb merítésből mérnek ők, mint Te. Az, hogy Te nem teszel különbséget a stabil/nem stabil között, az a Te dolgod :)
    Igyekeznek az Insidereknek is olyan verziót adni, amiben azért nincs orbitális hiba, hiszen velük sem akarnak kiszúrni. Vannak ismert hibák, és ezek közül van olyan, amivel nem éri meg kiadni.

Persze, hogy voltak visszavont updatek. Voltak kihagyott buildek az Insider programban? Voltak, néha nagyobb kihagyások is vannak. Csak tipp, de előbbiből kevesebb volt :)

Új hozzászólás Aktív témák