Hirdetés
- potyautas: Stand up és én
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Én nem használok word/excel-t. Csak annyira kell a formátum olvasása, hogy az így kapott fájlok tartalmát kimásoljam. Ilyen célra egy jó megtekintő bőven elég.
Az os-ek verzióelnevezésében valóban szerencsésebb a mac. Ott egyértelműen látszik a marketingben tolt név. Windowsnál nem találom sehol se a redstone, se a fall creators update elnevezés. [kép] Ha már a csapból is ezek a creators cuccok folynak, igazán rátehetnék a winver ablakra.
Szerintem. -
King Unique
titán
válasz
üzenetére
A marketingnév csak egy dolog és nem kell neki a kelleténél nagyobb jelentőséget tulajdonítani. Eddig sem ezeken ment a téma és ha jól tudom azzal sem volt gond, hogy melyik verzió melyik. A Spring Creators Update elnevezés pedig elvileg reális, legalábbis eddig erről volt szó. De biztos meglátták az MS-nél, hogy neked kifogásolnivalód van és inkább átnevezik, azért (is) késik az RS4...

Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Torrent meghívó kunyeráló
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egér probléma
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Minden, ami hőszivattyú
- Már több mint 40 millió példányt adtak el a Hogwarts Legacy-ből
- Diablo IV
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Asus ROG Strix Scope Deluxe /DE/Red switch/
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 zsanér törött LAPTOP 3
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest