Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Csak úgy... ki kellett írnom magamból...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Pityu.
üzenetére
Üdv!
A Te történeted nagyon nem egyedi eset. Nekem van egy ilyen, finoman fogalmazva se épp két filléres
DAC-om.[link] Amióta az MS kiadta a CU-et, azóta a TEAC gyári ASIO driverével lehetetlen megszólaltatni. Ennek az az oka, hogy ezzel a verzióval, az MS behozta a saját, natív USB2-es audios támogatását, ami gyakorlatilag kinyírja a gyári drivert.
Itt írtam le, hogy miként is néz ki a történet: [link]
Egyébként már két tiszta Win telepítésen is túl vagyok azóta(nem emiatt), de ezek se hoztak változást.
Végül is használható a DAC, de azért a hangminőség szempontjából mégis csak ildomosabb lenne, a saját ASIO driverével használni, nem mellesleg azért is, mert a TEAC-nak van egy egészen kiváló, saját zenelejátszója, a HR Audio Player, ami kimondottan az ASIO driverre van optimalizálva, de így az is használhatatlan emiatt.
Még annyit, hogy a TEAC tud a problémáról, a honlapjukon írnak róla, de eddig nem igazán jutottak egyről a kettőre ebben a témában, úgy néz ki, hogy az MS lenyomja őket is, mint a rajzszöget.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
DAC-om.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)