- body007: # Raspberry Pi Zero W + Alpine Linux Wi-Fi Telepítési és Konfigurációs Útmutató
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- weiss: Pant* rant
- Klaus Duran: 2025 dude
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
válasz
King Unique #75449 üzenetére
Annyit hozzá téve,hogy Windowsra előbb jön ki a javítás és segítség mint bármely Linuxra.
Az szuper ha a Linux ingyenes,de épen 3 napja egy Manjaró esetében 1 nap után már működésképtelen lett,hogy a boot nem ment tovább és felbontási hibával elakadtam. Ott a másik dolog,hogy mint írtam korábban egyes hardverekre nincs támogatás vagyis drivert lehetetlen beszerezni hozzá. lásd.: a TV tuner kártyák,HP lézeres nyomtató.A többiről még nem is tudok semmit,mert a rendszer leállása miatt nem ment tovább a gépem bootolásnál. Ameddig ment a gépen a frissen felrakott Linux addig a TV kártyák és a HP lézeres nyomtatómat nem is látta a rendszer. Tanácsot kaptam az adott topikban,de az említett oldalon már sehol sem akadtam rá.hogy mit is tegyek fel?
Az,hogy Linux rendszerek feltehetőleg nagyobb játékokra nem müxik,ez zavarna legkevésbé.
Általános használatra előbb jönnek ki azon a problémák. -
King Unique
titán
válasz
King Unique #75449 üzenetére
Ja meg az 1-esnél az addig OK, hogy gyengébb hardvereken nyilván jobban futnak a másik platform (minimál) rendszerei. De azért egy olyan gépen, amelyiken egy Vista és 7 elmegy, ott az megint nem éppen úgy van, hogy sok esetben lassabb lesz a 10-es, pláne hogy a hardverkövetelmények sem nagyon emelkedtek azóta.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Napirajz könyv
- ALIENWARE Area-51 R5
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest