Hirdetés
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kuponok....
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foose
addikt
Mivel nem láttam a gépét,nem tudom.... De annyit tudok hogy 64 bites,és kb 3 éve volt újratelepítve. Neki kifejezetten ez a szerkesztő kell,állítása szerint jó program. (sokat foglalkozik videószerkesztéssel,plusz profi fotós) A Filmora nevű progiról van szó... Jó a viszonyunk,4 évig az ország másik végén dolgoztam,nem is találkoztam vele azóta,barátok maradtunk. Kaptam tőle egy screenshotot a jelenségről,szóval hihető a hiba.(én tegnap letöltöttem,és telepítettem a gépemre,nálam hiba nélkül indul)
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Így néz ki a Honor Watch 5 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- BestBuy ruhás topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Gyermek PC játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Bomba ár! Dell Latitude E5520 - i5-2520M I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest