- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
válasz
King Unique #74477 üzenetére
Nem érdekel se az aktív időszak se a szüneteltetés. Nekem az XP-s "szól, ha van valami, ad egy listát, megnézem, majd amikor ráérek, felrakom" kell. Emiatt kénytelen vagyok hanyagolni a legális Home licenszemet (gpedit), de annyira nem izgat.
havi összesítő frissítést nem tudom honnan veszed, hogy bajom, hányszor írjam még le, hogy azok 1-2 napon belül felkerülnek, csak nem mindegy, hogy mikor. Aztán mivel van, amikor hajnali 4-kor még dolgozok a gépen, az ilyen időablakokkal meg marhaságokkal nem akarom az időmet pazarolni.
Csináltam egy időben hogy kinyaltam a seggét a 10-nek és mindent felraktam azonnal, addig abbahagytam amit csináltam, nem hálálta meg. értem ezalatt, hogy csak el tudta kezdeni olyankor a laggolást, mikor nagyon nem kellett volna, plusz volt hibás frissítés is
Amúgy meg nem kell meggyőzni, hiszen úgyis azt fogom használni, ami a munkámhoz, szórakozásomhoz szükséges, úgy, ahogy a képességeimhez mérten telik.
Én mindössze tájékoztatni kívántam a fórum tagjait, hogy vigyázzanak a Windows frissítési segéd tartalmű Windows updaten jövő frissítésekkel, mert elhozza az armageddont. Ha felkerül neki a KB4023814 ,
akkor onnantól max a rendszer-visszaállítás, vagy a lemezképes backup segít. Esetleg még el lehet venni a jogot a C gyökérben a mappájától, de az error akkor is jönni fog popup formájában.Akinek véletlenül hardveres/szoftveres inkompatibilitás miatt maradni kell a régebbin, annak muszáj figyelni.
Úgyhogy örülnék, ha a jövőben tartózkodnál te is, meg mások is a hasonló megnyilvánulásoktól. Amíg nem ártok senkinek, addig ne basztassál.
Arra is kíváncsi lennék mennyi direkt hasznot hoz az MS-nek ez az erőszak. Mert a net inkább az elégedetlenségtől hangos, meg a problémáktól, még ha eltúlzott is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged