Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• quailstorm

félisten

válasz King Unique #74477 üzenetére

Nem érdekel se az aktív időszak se a szüneteltetés. Nekem az XP-s "szól, ha van valami, ad egy listát, megnézem, majd amikor ráérek, felrakom" kell. Emiatt kénytelen vagyok hanyagolni a legális Home licenszemet (gpedit), de annyira nem izgat.

havi összesítő frissítést nem tudom honnan veszed, hogy bajom, hányszor írjam még le, hogy azok 1-2 napon belül felkerülnek, csak nem mindegy, hogy mikor. Aztán mivel van, amikor hajnali 4-kor még dolgozok a gépen, az ilyen időablakokkal meg marhaságokkal nem akarom az időmet pazarolni.

Csináltam egy időben hogy kinyaltam a seggét a 10-nek és mindent felraktam azonnal, addig abbahagytam amit csináltam, nem hálálta meg. értem ezalatt, hogy csak el tudta kezdeni olyankor a laggolást, mikor nagyon nem kellett volna, plusz volt hibás frissítés is

Amúgy meg nem kell meggyőzni, hiszen úgyis azt fogom használni, ami a munkámhoz, szórakozásomhoz szükséges, úgy, ahogy a képességeimhez mérten telik.

Én mindössze tájékoztatni kívántam a fórum tagjait, hogy vigyázzanak a Windows frissítési segéd tartalmű Windows updaten jövő frissítésekkel, mert elhozza az armageddont. Ha felkerül neki a KB4023814 ,
    akkor onnantól max a rendszer-visszaállítás, vagy a lemezképes backup segít. Esetleg még el lehet venni a jogot a C gyökérben a mappájától, de az error akkor is jönni fog popup formájában.

Akinek véletlenül hardveres/szoftveres inkompatibilitás miatt maradni kell a régebbin, annak muszáj figyelni.

Úgyhogy örülnék, ha a jövőben tartózkodnál te is, meg mások is a hasonló megnyilvánulásoktól. Amíg nem ártok senkinek, addig ne basztassál.

Arra is kíváncsi lennék mennyi direkt hasznot hoz az MS-nek ez az erőszak. Mert a net inkább az elégedetlenségtől hangos, meg a problémáktól, még ha eltúlzott is.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés