- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Tele a hócipőm
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
spanglee001 #70942 üzenetére
Mióta töröltem az uni drivert a 10-ről, azóta annyi bug-om van a rendszerrel, hogy az valami iszonyú...
A start menü nem jön elő, a hangra ha rálépek (windows hang) akkor a 8 csatornát dobja és 2-re rakja...
Ez mind 1709-cen. Eddig semmi baja nem volt... Még a start menü is ment mindig... Már 1703-on vagyok és nincs baj...
Remélem jön valami nagy update ehhez, ami javítja a dolgokat, mert ez hajmeresztő ami nálam van... Pedig nincs 2 hónapos gép...Vagy uni driver, ami frissített verzió, pedig abból is a legutolsót használom.
-
törölt tag
válasz
spanglee001 #70942 üzenetére
A hangkártyák kezelése a gyengéje a 10-esnek. A sima stereo hangkártyákat hibátlanul kezeli, de ha nagyobb tudású, főleg ha Dolby Digital minősítésű hangkarival találja magát szembe, bármilyen drivert is teszünk fel rá, nem működik rendesen. Különféle beállításokkal viszonylag működőképessé tehető, de a teljes frekvenciasávot nem fogja át így sem. Nem elég mély és nem elég magas. A régi gépemben, amit apámnak adtam, Dolby-s hangkari van, de a fater kedvéért vissza kellett tennem a 7-est, azzal tökéletes a hang.
Az új noteszgépemen, amit eleve Windows 10-hez készítettek, minden tökéletes. Igaz, ebben csak sima stereo a hangvezérlő, de hibátlan a hangképe, hangminősége, és driveresen is stabil.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Assetto Corsa EVO
- OLED TV topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Társasház, szomszédok, zajok, együttélés.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Gyúrósok ide!
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- Takamine GD20CE elektroakusztikus gitár keménytokkal együtt. Kb 10 alkalommal használt,nem hordoztam
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3305
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest