Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tbalint3
tag
Köszi, kipróbáltam valóban működik. A linkről manuálisan a telepítettem a legújabb verziót és most már van files on-demand.
Ennek örömére, hogy minden megoldódott, a lemezkarbantartóval töröltettem a Windows.old mappát, mert SSD-n azért számít az 35GB felesleg.Majd újraindítás után már megint elkezdett szarakodni ez fos. Most éppen azt kezdte el játszani, hogy minden újraindítás után bedobja a képernyő-billentyűzetet. Ezzel csak az a gond, hogy ez nem tablet hanem aztali gép és erre semmi szükség.
Erre van valakinek ötlete, hogyan lehet kikapcsolni?
Komolyan nem értem, hogy lehet ilyen sz@rul kiadni ezt ******* frissítést. Egyáltalán minek félévente komplett új win verzió?
Win7 és 8.1-el sem volt soha semmi problémám, de ezzel a 10-essel meg a folyamatos frissítéseivel az elejétől kezdve baj van.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop // 7-10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest