- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- lovag05: Híradó
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
tordaitibi #62588 üzenetére
Szerintem adott a lehetőség nekünk kockáknak. Ki lehet lőni a Defendert, Smartscreent, UAC-t, Win Update-t, úgy nyúlkálsz a Gpeditben és Regeditben ahogy akarsz, piszkálhatod a host fájlt, God mode adminozhatsz, tilthatod a szolgáltatásokat, Powershell vuduzhatsz, Tweaker progizhatsz, rakhatsz másik start menüt, Rainmeter skint. Ahhoz képest nem opensource és csak béreljük használatra ez elég szabadság. Én is mostanában AppRepository és DriverStore mappákban turkáltam, mert muszáj volt egy probléma miatt. De nem mi vagyunk az átlag, nekik legyen ott valami minimum és akit meg kell védeni magától az ne tilthasson könnyen valami fontosat. Szerintem vicc lassan ott tartunk a 3rd party AV cégek akik a piacukat az MS-nek köszönhetik, lassan szinte perre mennének a Windows beépített megoldásai miatt. Pedig jelenleg fair ha felraksz külsőt, akkor a Defender félreáll. Ha nincs, akkor bekapcsol. Csak valami legyen, ez az álláspontjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest