Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Gyilkos szénhidrátok, avagy hogyan fogytam önsanyargatás nélkül 16 kg-ot
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hcl: Mér' nem mér?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
tordaitibi
üzenetére
Szerintem adott a lehetőség nekünk kockáknak. Ki lehet lőni a Defendert, Smartscreent, UAC-t, Win Update-t, úgy nyúlkálsz a Gpeditben és Regeditben ahogy akarsz, piszkálhatod a host fájlt, God mode adminozhatsz, tilthatod a szolgáltatásokat, Powershell vuduzhatsz, Tweaker progizhatsz, rakhatsz másik start menüt, Rainmeter skint. Ahhoz képest nem opensource és csak béreljük használatra ez elég szabadság. Én is mostanában AppRepository és DriverStore mappákban turkáltam, mert muszáj volt egy probléma miatt. De nem mi vagyunk az átlag, nekik legyen ott valami minimum és akit meg kell védeni magától az ne tilthasson könnyen valami fontosat. Szerintem vicc lassan ott tartunk a 3rd party AV cégek akik a piacukat az MS-nek köszönhetik, lassan szinte perre mennének a Windows beépített megoldásai miatt. Pedig jelenleg fair ha felraksz külsőt, akkor a Defender félreáll. Ha nincs, akkor bekapcsol. Csak valami legyen, ez az álláspontjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Battlefield 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Vezetékes FEJhallgatók
- World of Tanks - MMO
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Call of Duty: Warzone
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Spirit of GAMER!! Lègy a játèkok URA
- Apple iPhone 14 pro 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Új Asus 15 Expertbook FHD Nano i5-13420H 4.6Ghz 16GB DDR5 512GB SSD UHD Graphics XE Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi