- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
Heisenberg69 #57539 üzenetére
fps nôvekedést én nem varok tőle. Szerintem annak inkább csak nagyon!low-eng gépeken kesz jelentőssége, ahol normal üzemben (pasznánsz) is terhelés alatt van a gép, és minden apróság szamít.
De van hasznos része is, pl az, hogy a desktopról is tudsz flvenni videót, minden egyéb szoftver (pl camtasia, stb) nélkül. Akinek csak nagyonritkán van ilyere szüksége, és nem kell bele sok extra tudás, annak jó lesz ez az alapsziftver is.
Persze csak módjaval, mert ahhoz be kell kapcsolni a gémbárt, és, ha az be van kapcsolva, akkor állandóan előjön, kvazi idegesítő, ezért ki fogod kapcsolni, amunek a vége az, hogy akkor sem tudod majd elnditani, amikor szükség lenne rá, csak, ha előtte bekapsolod a gamebart. Szóval olyan szokasos microsoftos megoldas. Van, de kár, hogy így csinaltak meg, emiatt csak figlaalja a helyet feleslegesen.
Insider programban próbaltam, és ott engem csak zavart a gamebar, mert mindenre leőjöt, ezért úgy járt, ahogy előbb írtam.
Paint3d meg ilyenek, hát, ide valami lemondóan bambulós smiley kellene. -
vigyori78
őstag
válasz
Ahogy a kolléga is írta 1 fps de inkább +-1fps.
" játékok jobb teljesítményéért felelős update "most még csak a 3D rajzolósdi update jön.
-
SP4C3
veterán
válasz
Ideális esetben 1 fps.
-
Dumi86
senior tag
válasz
Hali. Április 5től tölthető Media Creation Tool programmal
Többiről nem tudok nyilatkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest