Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Popes

őstag

válasz Воланд #56331 üzenetére

Attól hogy nem én vagyok az alkalmazás/os fejlesztője még el tudom dönteni hogy mire van szükségem. ;)
    A letiltogatósdit meg amúgy én sem szoktam javasolni nagyon max saját felelősségre mert ebben egyetértünk hogy egy átlag felhasználónál aki csak egy leírás alapján tiltogat annál ha nem is rögtön de a későbbiekben lehet olyan gond hogy nem tudja mitől van az anomália pedig magának okozta. :K (ezért nem is adok tanácsot tiltásra)
    Viszont én elismerem hogy a saját rendszerem erősen meg van nyirbálva a saját szám íze szerint mert nincs szükségem 100+ processre rögtön indulás után. Esetleg ha idővel mégis szükségem lenne valamire a tiltottak közül akkor sem fogom telesírni a fórumot mert tudom hogy mit tiltottam le és hol tudom újra engedélyezni.(vagy visszarakni)

Lapozófájl is egy kényes kérdés mert most rossz példa leszek, de már egy jó ideje le van tiltva és soha(tényleg soha) nem okozott gondot. Viszont ha bármikor észrevenném hogy szükségem lenne rá nyugodt szívvel adnék neki amennyi szükséges. :)

Új hozzászólás Aktív témák