Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
Köszi szépen, sokat segítettél!
4. Mondjuk kipróbálom, de nem akarom még használni, ezért pár nap után visszatérek a 8.1-hez. 1 év múlva támogatottá válik a kedvenc szoftverem, akkor már szívesen használnám a 10-est ugyanezzel a géppel. Ha az a pár napos használat azt jelenti, hogy regisztrálva lett a gépemhez, akkor gondolom az 1 éves szünet ellenére használhatom. Vagy a regisztrálás csak az 1 hónapon túli használatkor kezdődik?
5. Ha egyszer regisztrált, újratelepítés után tudom-e majd használni a 8.1-et anélkül, hogy 10-essé "alakulna" egy átlagos automatikus frissítés során? (Úgy tudom, hogy 1 hónap után törli a visszaállításhoz szükséges fájlokat, de az újratelepítés más tészta.) Vagy akkor már süthetem, mert el fog veszni a 8.1-em és csak a 10-es marad bármit teszek?
Azért kérdezem ezeket, mert úgy szeretném jóllakatni a kecskét, hogy a káposzta is megmaradjon. Ha most ingyen megcsíphetem a W10-et, nem szeretném elszalasztani, de ennyire új oprendszert nem szeretnék mégegyszer használni. (A 8.1-es tapasztalataimból okulva.) Szívesen várnék vele 1-2 évet, hogy kellően támogatott legyen a kedvenc programjaim körében, jöjjenek a hibajavítások, frissítések. Ha már túlvan a gyermekbetegségeken, érdekelni fog. Megoldható?
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- BestBuy ruhás topik
- Fotók, videók mobillal
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- Xbox Series X|S
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- VoLTE/VoWiFi
- Spotify
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- DeepCool CC560 Black V2 garis+ ajándék DeepCool CPU Water Cooler - MYSTIQUE 240 hütö
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 i5-6GEN I 8GB I 256-512SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus Yellow Super Retina XDR, hosszú üzemidő ,100% Akku,3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest