Hirdetés
- Őskoczka
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
zolisx4 #30139 üzenetére
Home-ot pro-ra nem lehet.
A Win7 kódot pedig nem bukod, utána akár vissza is állhatsz.
A frissítés során a win10 elmenti a rendszert, windows.old mappába, ami 30 napig megmarad, és egy visszaállítás gomb nyomásra visszaáll a régi rendszer. Ezután is visszatérhetsz bármikor a régi, hetes,hez, de csak akkor, ha volt backupod belőle (javaslom a macrium reflect free progit).
A frissítés során, ahogy már írták, megmarad mindened, nálam is így volt. De az én esetemben amúgy is esedékes volt egy win reinstall, többek között UEFI telepítést akartam, a régi helyett, meg egyéb dolgok is voltak. Szóval, én a frissítés után nulláról újraraktam a gépet, de ez egyáltalán nem kötelező.
Mostmár (május óta insiderként nézegettem, fanyalogtam), de mostmár úgyahogy hozzászoktam, sőt, néha a céges win7 tűnik ósdinak
Jópár dolgon lenne még mit reszelniük, de én már használhatónak tartom. Asztali Inteles gépen. (Ez fontos, mert sok laptopos kínlódik a wifi, bluetooth, tapipad driverekkel). Egyik ismerősöm például a K&H netbankos kártyaolvasóval járta meg. Nemtudom, azóta javult-e a helyzet. -
válasz
zolisx4 #30139 üzenetére
Nem bukod a home kodot, frissiteni az updaten keresztul , vagy iso kiirasa dvd ,usb meghajtora , vagy a microsoft media creation tools-al . Lehet siman upgradelni , mindent megoriz, kiveve az inkonpatibilis programokat, vagy lehet a torleses modszert is valasztani a frissiteskor .
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Eladó Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3406, 96% Akkumulátor
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest