- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
King Unique #26377 üzenetére
Azért ahogy visszanéztem kb 1,5 perc erejéig, 2013 elején igencsak volt többféle problémád a win 7-tel is. Meg előtte másoknak is. Most meg az a király. Na látod? Így lesz majd a 10-es is valamikor. Csak neked később mint másoknak.
Az a 6,63% meg sztem azért nem olyan rossz a mai világban mikor már mindenkinek volt valamilyen többé-kevésbé jól működő rendszere, ráadásul egyre makacsabb, elégedetlenebb manapság a többség minden újdonsággal.
-
válasz
Egy ilyen közleményt nem egy hivatalosan alig 3 hónapja megjelent termék esetén lett volna ildomos kiadni, hanem mondjuk 2018. októberében, amikor már csak 2 év van hátra a Win 7 támogatásából, akkor az már magától értetődő lenne, így meg csak arcoskodásnak tűnik. Egyébként is az emberi alaptermészet olyan, hogy ha valamit kötelező jelleggel tolnak az arcába, az reflexszerűen ellenérzést vált ki.
Mondom ezt úgy, hogy lassan én is 3 hónapja használom, és bár mint írtam, nálam semmi plusz hozadéka nincs a 7-eshez képest, amig az engem érdeklő dolgok működnek rajta, addig marad. -
netpeti98
addikt
válasz
Early next year, we expect to be re-categorizing Windows 10 as a “Recommended Update”. Depending upon your Windows Update settings, this may cause the upgrade process to automatically initiate on your device. Before the upgrade changes the OS of your device, you will be clearly prompted to choose whether or not to continue. And of course, if you choose to upgrade (our recommendation!), then you will have 31 days to roll back to your previous Windows version if you don’t love it.
Ezek alapján nem fog a háttérben felkúszni, előtte mindig megkérdezi a felhasználót.
-
Warter
addikt
válasz
120 millió PC 3 hónap alatt, ez aztán a lassúság.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Antivírus szoftverek, VPN
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged