Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bzoley #26347 üzenetére
Szóval, a helyzet a következő az én szemszögemből, mint átlag mezei felhasználó. Augusztus elején frissítettem a 10-esre, voltak kisebb problémák, de úgy ahogy megoldódott. Nekem a 10-es a 7-eshez képest semmi pluszt nem adott, már amire én használom a PC-t. Igazából csak a kíváncsiság hajtott a frissítés során.
Viszont van egy kissé költséges hobbim, ez a PC-s zenehallgatás, amibe már eddig is alsó hangon is jóval több mint 200 e Ft-ot "beleöltem".Ennek egyik láncszeme a DAC, amihez ugye driver is kell. Jelenleg az Audio-GD-nek csak Win7 és 8-as driverei vannak. A frissítés során a Win 7-es driver mappát egy az egyben átemelte a Win 10, így szerencsére működött a DAC, viszont pár héttel ezelőtt volt egy nagyobb frissítési csomag, ami tökéletesen gallyravágta a DAC-ot. 1-2 napi küzködés után ezt is sikerült kivédeni,- nem az ehhez a DAC-hoz készült drivert sikerült valahogy felmókolni -, de tartok tőle, hogy a novemberi nagy csomag megint elintézi.
Engem mint mezei felhasználót az rohadtul hidegen hagy, hogy a gyártó, a MS, vagy mind kettő sara, hogy adott esetben miért nem tudok normálisan zenét hallgatni. Viszont, ha a Win 7 alatt normálisan működik nálam valami, akkor az MS ne akarja már minden áron rámkényszeríteni, hogy szenvedjek egy olyan rendszerrel amin viszont nem kerek a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- sziku69: Szólánc.
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- Linux Mint
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Autós topik
- Jövő hónapban érkezik a Sacred 2: Remaster
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Végre elkezdődik a DGX Spark gépek szállítása
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3325
- Újszerű! HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3546
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest