Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Geth

veterán

válasz Cs1csó #154422 üzenetére

Az emberek nagy részét pedig nem az újítások hanem a stabilitás érdekli tehát azzal, hogy nem tesznek bele újításokat, finom "reszelések" pedig azért még érkeznek a rendszerhez a felhasználók többségének kedveznek ergo így még növekedhet is a Windows 10 iránti bizalom, és nőhet a népszerűsége.
    Halkan jegyzem meg, hogy a szóban forgó frissítés nem újításokat tartalmaz, hanem biztonsági rést foltoz be, így ez a logika látványosan meg is dőlt (ismét).

xarnak a frissítés javítására sőt ha jól tudom vissza se vonták (bár ezt te lehet jobban tudod) tehát ha most egy friss rendszert tolnék fel akkor is jöhetne ez a hibás frissítés és a "hiba" maga
    Nos, a cikk szerint hivatalosan még mindig tervezik javítani. Emellett írják, hogy egy olvasójuk jelezte, hogy az MS nem tervez más megoldást. Hogy ezt mi alapján állítja, az nem derül ki. Én az egy olvasójuk résznél nyerítettem fel egy kicsit :DDD
    Btw töredelmesen bevallom, hogy fogalmam sincs erről a frissítésről vagy annak lehetséges visszavonásáról, mert 0 db. Win10 megy át a kezeim között. De ha valakinek van egy kisebb összege, szívesen elcseszem vele a szükséges időt, csak nem tudom kinek lenne jó, ha nálam keletkezne egy hibátlan Win10 telepítés :)

Szerintem küldd nyugodtan a számlaszámod, egyrészt legalább eltöltöd valamivel az időt, és talán még jókedvre is derítesz valakit a címzett oldalon.

• Borisz76

nagyúr

válasz Cs1csó #154422 üzenetére

E miatt a hiba miatt ( zavart, hogy állandóan hibára fut ) telepítettem újra a Win10-t. Amúgy is 4 éves volt már a rendszer és kissé belassult.....ez a hiba csak megerősítette bennem a reinstall szükségességét. A hiba eltűnt , azóta nincs gond.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés