- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Ivqkzy-: 2. gépem
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geth
veterán
válasz
Cs1csó #154422 üzenetére
Az emberek nagy részét pedig nem az újítások hanem a stabilitás érdekli tehát azzal, hogy nem tesznek bele újításokat, finom "reszelések" pedig azért még érkeznek a rendszerhez a felhasználók többségének kedveznek ergo így még növekedhet is a Windows 10 iránti bizalom, és nőhet a népszerűsége.
Halkan jegyzem meg, hogy a szóban forgó frissítés nem újításokat tartalmaz, hanem biztonsági rést foltoz be, így ez a logika látványosan meg is dőlt (ismét).xarnak a frissítés javítására sőt ha jól tudom vissza se vonták (bár ezt te lehet jobban tudod) tehát ha most egy friss rendszert tolnék fel akkor is jöhetne ez a hibás frissítés és a "hiba" maga
Nos, a cikk szerint hivatalosan még mindig tervezik javítani. Emellett írják, hogy egy olvasójuk jelezte, hogy az MS nem tervez más megoldást. Hogy ezt mi alapján állítja, az nem derül ki. Én az egy olvasójuk résznél nyerítettem fel egy kicsit
Btw töredelmesen bevallom, hogy fogalmam sincs erről a frissítésről vagy annak lehetséges visszavonásáról, mert 0 db. Win10 megy át a kezeim között. De ha valakinek van egy kisebb összege, szívesen elcseszem vele a szükséges időt, csak nem tudom kinek lenne jó, ha nálam keletkezne egy hibátlan Win10 telepítésSzerintem küldd nyugodtan a számlaszámod, egyrészt legalább eltöltöd valamivel az időt, és talán még jókedvre is derítesz valakit a címzett oldalon.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Óra topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest