- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Victoryus: Except in Hungarian :)
- RIOS Gépház: Terheléses támadás alatt a PROHARDVER! lapcsalád
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Toyota Corolla Touring Sport 2.0 teszt és az autóipar
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marci112233
addikt
válasz
Marci112233 #150828 üzenetére
A fenébe! Kiszaladtam a szerkesztési időből. Ránéztem a laptophoz társított fiókra, és abban a laptop mellett ott az asztalip PC-m is. Ezt nem tudom hogy hozta össze a Microsoft, vagy a rendszer. Köze lehet ahhoz hogy az e-mail értesítést a két gépen használom? Tehát mindegy melyikre jön levél, a másikon is jön az értesítés róla.
-
King Unique
titán
válasz
Marci112233 #150828 üzenetére
Ezzel majd ráér akkor foglalkozni a felhasználó, ha aktiválási probléma van. Ahol az utóbbi esetben sem feltéten kell jelentős hardvermódosítás után új termékkulcs, mivel megoldható az újraaktiválás többféleképpen is, viszont alapesetben 1 db licenc egyszerre csak 1 db PC-n használható.
Ha aktiválva van már az adott PC-n a Windows 10 digitális licenccel, akkor nem világos miért kell azt másik termékkulccsal aktiválni, meg pláne hogy attól még a meglévő digitális licenc nem fog megszűnni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest