Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- petipetya: Nagy chili topic. :)
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lehet nem voltam alapos és nem néztem pontosan utána, hogy a kolléganő milyen szoftverekről írt, DE... az általa linkelt weboldalakat a céges gépem sem volt hajlandó megnyitni, mert, idézem: "hacking" címszóval a hálózat vírusvédelmi rendszere letiltotta. Erről ennyit.
Nem értem pontosan, hogy hogyan működik a Windows Defender, de azzal szerintem nem lövök mellé, ha azt mondom, hogy egy jól megcsinált valami és a korábbi Windows védelmi szoftverekkel szemben ez már egy működő és megbízható rendszer. Ott vannak a külföldi független tesztek, ott vannak a különböző YouTube-ra feltöltött tesztek, meg lehet őket nézni. A Defender nem hülye, csak tudja, hogy mit enged, meg mit nem.
Továbbra is tartom a véleményem - és a saját Windowsos telepítésemnél is így szoktam csinálni - hogy a rendszeremre csak ismert és megbízható gyártótól származó szoftvert telepítek. Sőt. Elsőnek inkább megnézem, hogy a Windowsba beépített szoftver kielégíti-e a szükségleteimet. Ha nem, akkor a Microsoft Store BELSŐ kínálatából megnézem, hogy ott van-e valami érdekes. Ha ott sincs, akkor felmegyek egy külső oldalra és lehetőleg ott is közvetlenül a szoftver kibocsátó oldalára és onnan töltök le bármit is.
Ennyiből mondjuk nekem jobban tetszenek a Linux alapú rendszerek belső tárolói, amiből szabadon telepíthetsz bármit is (bár azért ott is vannak csodák...). Az egy zárt közeg, amit folyamatosan ellenőriznek és karbantartanak, ennyiből szimpatikus számomra Windows alatt a Microsoft Store is, vagy Androidon a Play áruház.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3640
- HP ProBook 430 G6 Celeron 4205U laptop
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest