Hirdetés
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geth
veterán
válasz
St3ven
üzenetére
Én, ha tehetem.
Azoknál a progiknál, amiknél hivatalosan támogatva van (létezik rá winget csomag) szuper. Amiket 3rd party tartja karban, ezért ritkábban frissül azoknál is okés, ha nem fontos a mindig legfrissebb verzió.
Tipp: ha a winget csomag mögötti "valódi" telepítő (msi, nsis, stb) támogat custom kapcsolókat, azokat wingetnél is meg lehet adni. Itt általában a hiányos dokumentáció okozhat gondot (tehát az eredeti telepítő kapcsolói, lehetséges konfigurációja ismeretlen).
Illetve nekem jól jött az automatizált wsl telepítő scriptemhez, mert nem csak a winget csomag katalógus a default source, hanem a Store is, tehát Store alkalmazások is telepíthetőek parancssorból, akár automatizáltan.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan DJI OSMO Mobile 6 - ez elbírja a 16 pro max-ot!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest