Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Doner

aktív tag

válasz Lauda #141833 üzenetére

Sziasztok!

Közben kicsit képeztem magam illetve át tanulmányoztam a fórumot. Látom megoszlanak a vélemények az OEM kulcsok használatával de azért a többség szerint ez jogilag okénak kell hogy legyen.(európai unión belül)
    Így talán nem ítélték mágja halálra ha ebben segítséget kérek.

Mindenképpen szeretnék legális útra térni, mert az a tuti és a beépített appokat is le lehet szedne a akármelyik rendszerből úgy olvastam.
    Plusz elvileg az eu-n belül teljesen legális ha egy leválasztott oem kulcsot használok egy másik számítógépről.
    szóval nekem van egy régi laptopom amit én vásároltam windows 8 rendszerrel együtt.
    COA matrica nincsen rajta csak az alján egy sima windows 8 matrica (nem tudom ez jelenti e azt a kulcsos matrica helyett) mindenesetre elvileg teljesen eredeti. Ezt a gépet sikerült is frankón frissítenem windows 8.1 re mert felajánlotta és rendben ment is a dolog most windows 8.1 van rajta és produkey-vel kinéztem belőle a cd kulcsot és a következőket írta:
    Product name: windows 8.1 (ezen belül már nem írt semmit hogy ez home vagy pro stb)
    Product ID: itt egy számsor van a végén 2 betű és hogy OEM
    Product key: itt egy cd kulcs van és mellette még egyszer ki van írva hogy (windows(BIOS OEM Key)
    Ezzel a kulcsal hogyan tudom aktiválni legkönyebben az új gépet?
    Először frissíteni kell media creation toolal 10-re hogy lássam milyen windows 10 verzió képfájt kell letoltenem a másik gépre?
    ha ez meg van akkor le kell választani erről a gépről a licenszet?
    Köszönöm hogy elolvastad!

Új hozzászólás Aktív témák