- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TXT
őstag
válasz
King Unique #133631 üzenetére
Koszonom ismet a segitseget sracok!
Mindenkeppen ujra kell telepitenem a Win 10 Pro-t, mert atom reg nem volt, s az uj gepnel nem is bannam, ha szuz rendszerre mennenek a driverek stb...
Elolvastam a linket is, amit a hozzaszolasba mellekeltel, a felet sem ertem igazabol
Na mindegy, majd lesz valahogy.Plusz gyanitom az alaplapnak is kelleni fog majd egy BIOS frissites es lehet az M.2 NWMe tarolo is ker majd egy frissitest. Ezeket nyilvan majd akkor latom, amikor ossze lesz szerelve az uj konfig.
Meg egy kerdes a Win10 Pro masik konfigba valo aktivalhatosaga kapcsan.
Van jelentosege, szerepe, elonye, hogy az SSD-n, amit attennek a meglevo digitalisan aktivalt Winnel, hogy “Helyi fiokkent”, avagy a Microsoft fiokomhoz rendelve inditanam majd el az uj gepben?
Ugy ertem, melyikkel nagyobb az esely (ha van ilyen), hogy a hardvervaltozas vegett nem lesz gond vele?Ha lama kerdes, elnezest a profiktol, nekem ez most feher folt egyelore!
Koszi a turelmet!
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest