- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- weiss: Pant* rant
- N€T0X|N: SSD cserék
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
--Disztroj--
senior tag
válasz
Doky586 #133361 üzenetére
Én tökéletesen értem, hogy miért jó a szeparált adatpartíció / asztalin még a cache is külön vinyón van / csak az érdekelt hogy manapság mennyire para, ha mégsem. / ultrabookon kisebb a játéktér /
macbook userek osx mellett nem filóznak partíciókról adatbiztonság miatt / pláne, mert icloud / Winnél meg még mindig ENNYIRE para? A többség véleménye szerint látszólag igen.
Geth: Nálam nagyjából ugyanez a helyzet.
Nem életem legfontosabb filejait szeretném a gépen tartani egy példányban, csak nem félteni az adatokat pl. egy updatettől. Ezek szerint nem kell."Cserébe alig kell állítgatni, hogy mi hova kerüljön, nem kell jogosultságokkal foglalkozni, hiszen az alapbeállítások jók. A "mennyi helyem van még" kérdés leegyszerűsödik"
Pontosan ez a hozadéka az, ami miatt hagynám egyben.
King Unique:
"A hatalmas kérdés meg arra vonatkozott, hogy ha a user nem tudja azt eldönteni, hogy létrehozzon-e vagy sem"Nem "létrehozzak vagy sem", hanem hogy 'életbevágó ez, vagy sem'!
Ha csak a durván eseti win reinstall meg vírus a fő érv / nálam 4 év alatt nulla /, akkor ezek szerint nem, és ezzel meg is kaptam a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest