- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- Gurulunk, WAZE?!
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- gerner1
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
CirrMee #117124 üzenetére
Az előbb még hetek voltak, most már hónapok, értem.
Ha egy nagyobb funkciófrissítés történik, akkor ott elképzelhető, hogy esetleg resetelődhet a kivételek lista, de az is évente már csak 1x van, meg ha nincsen elhalasztva. Amúgy nem tudom egyesek mégis milyen fájlokat töltenek le, tárolnak, hogy tömegével törlődnek...
Én nem szoktam mindenféle szemetet és érdekes módon nem törölgeti a mappáim tartalmát 0-ra sem a Defender, sem más AV. Néha egy-egy false positve előfordulhat, vagy azért ugrik egy program telepítőjére, mert nemkívánatos tartalom (PUP) van benne, de olyankor max. a kivételekhez adom, vagy átmenetileg kikapcsolom az utóbbi detektálását, vagy esetleg betömörítem és akkor nem piszkálja.
Mármint azt akartad írni, hogy állítólag nálad állítódnak el, mert pl. nálam összesítő frissítés és funkciófrissítés után nem szokott sem az energiaséma, sem a hálózat. Meg pláne nem a legutóbbi őszi 21 KB-os mini update után, ami 1903-as verzióból 1909-et csinált.
-
válasz
CirrMee #117124 üzenetére
Én ezért jelszavazott zip-ben tárolom azt amiről tudom hogy vírusnak(?) nézi.
Sajnos nálam is volt hogy NAS-ról törölt fileokat kérdés nélkül. Igaz jelezte hogy törölte, de nem karanténba hanem végleg. A zip megmarad az exe-t törli ha megfelejtkezek róla.Nem véletlen tartom a NAS megosztott könyvtárainak egy részét is RO módban, csak ha másolok beléjük valamit akkor adok saját magamnak pár percre RW jogot webes felületen. Ez a zsarolóvírusok ellen is jó megoldás (a bizt mentésen kívül).
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged