Hirdetés
- potyautas: Aktiviti
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Kellemes Ünnepeket.
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Lauda
üzenetére
Ezt gondolom nekem szántad.

"A hibernálást miért lőtted ki? A hibrid alvás egy rohadt jó dolog. Pillanatok alatt ott van előtted minden ahogy hagytad....."Azért lőttem ki a hibernálást, mert sosem használtam, helyette 90%-ban alvásba küldöm a gépet. Annál is pillanatok alatt ott van minden előttem, és nem igényel plusz helyet a fenntartása.
A maradék 10% a teljes kikapcsolás, amikor tudom, hogy hosszú ideig nem fogom bekapcsolni, vagy valamiért szeretném, ha resetelné a rendszert. (Pl. amikor hot plug kapcsolok be adattároló hdd-ket, viszont kikapcsolni már nem akarom/merem őket működés közben, így leállításkor inkább a teljes kikapcsolást választom, és akkor használom a billenőkapcsolót.
)
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- KARÁCSONYI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi