Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
CirrMee
üzenetére
"kb olyan a szitu, mint ha a nyitva felejtett lakásomból lopnál, kb azzal a felütéssel, hogy hiszen megengedtem, különben nem hagytam volna nyitva."
A hasonlatod annyiban sántít, hogy te az ajtódat nyitva felejted, de a MS mind a két szárnyat szélesre tárva direkt nyitva hagyja, mert hosszú távon valószínűleg jó neki ha besétálnak a lakásába és laknak (szerinted "lopnak") ott.
Persze az még jobb, ha hivatalos viszonteladótól, listaáron vásárolnak tőle, de nincs kétségem afelől, hogy ingyen is megéri ez neki valamilyen okból, okokból. Különben nem hagyná. Szerintem ez ilyen egyszerű. 
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- FÉL Áron: NASCAR 25 - PC - Steam Kulcs
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Persze az még jobb, ha hivatalos viszonteladótól, listaáron vásárolnak tőle, de nincs kétségem afelől, hogy ingyen is megéri ez neki valamilyen okból, okokból. Különben nem hagyná. Szerintem ez ilyen egyszerű.