Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Garry84: Sumák aprós?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zolee001 #101755 üzenetére
Ne PC-ben gondolkozz, a pc-k közötti megosztás és egy jelszó beírása klaviatúrával más eset, mint egy lejátszó távirányítójával bűvészkedni, és nem csak egyszer. Win7 esetén sok évig elvoltam mindenféle jelszó nélkül, ezt szeretném továbbra is megtartani. Tisztában vagyok azzal, hogy ez a gördülékeny és pofonegyszerű kezelés hordoz némi "biztonsági rést"
, de vállalom. Senkit nem biztatok erre, mindenki azt csinál, amit akar, de én a lehető legegyszerűbben és leggyorsabban akarok a saját belső hálómon a tartalmakhoz (főleg filmek és zenék) férni.
Arról nem is beszélve, hogy a jelszó csak egy dolog, most a fő kérdés az, és ebből indult ki az egész diskurzus, hogy smb1-en kívül mással nem is lehetséges összehozni a megosztásomat.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Apple iPhone 15 pro 128Gb,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- Dell Latitude 9410 // i7 10. gen. // 16/356GB // Számla + Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest