Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz #54072192 #101327 üzenetére

Nem vigasztal tud albumokat csinálni és van arcfelismerés, ha megjeleníteni nem tud egy képet rendesen, azaz nem látja el alapvető feladatát. :) Ha szerinted jól működik jól van, én inkább a saját szememnek hiszek. Megjelenése óta szidom a Photos appot (is), nem a reddit poszt óta. :U Sőt régen a Windows Ink gombot ha bekapcsoltad, már ott is homályos szar screenshot volt. [link] Évek után a külön Snip&Sketch-re javult meg. Érdekes ugyanúgy UWP Edge-ben nem jelentkezett a probléma, és egy indiai srác is tud rendes UWP appot írni.

A linkek azért voltak, mert az én tapasztalatom kapásból el sem hitted. Először azt válaszoltad minden rendben, utána írtad amikor direkt figyelted tényleg nem jó. Na ezért nem javít semmit a Microsoft. A többség nem veszi észre, nem érdekli, mást használ.
    Az 1 pixel ugrás se jelentkezik nálad vagy nem tűnik fel, a linkelt páratlan felbontású kép probléma, nekem kiböki a szemem, a 70 éves szemüveges apám is észrevette valami furcsa lapozáskor. Másik appnál nincs panasz. Majd javítják vagy nem, mert valamire éveket vár az ember.
    Meglátjuk a dark mode mikor lesz kész. Amúgy ez is, az emberek többnyire dark mode alatt nem a teljes feketeséget értik szerintem. Apple, Spotify, Adobe sötétet használ, MS totál feketében a Gépház szerintem nagyon gázul néz ki [kép] miért nem az exploreres, fényképes, tálcás, startos sötétszürke tónust használják?

Sötét tálcára miért raknak oda fehér keresőcsíkot. A light téma a mintaképen átlátszóbb jóval, mint a tényleges start menünél és a Onedrive ikon még fehér azt majd külön frissítéssel adagolják illeszkedjen. Sandbox újítás problémákkal rajtolt, nem tesztelték más nyelven? Onedrive-nál évek alatt körbeértek kivették a placeholder funkciót, majd visszatették. A nép kért egyszerű tabokat az Explorerbe, belefogtak a minden egyben átfogó Sets funkcióba nem jelent meg.

Kb. 2-3 év volt amire megcsinálták a számológép azonnal induljon el, ne 1-2-3 mp splash screen delay-jel, akkor talán 2020-ban sikerül megoldani a most egyéves task view hibát például. Az újakat (most szétválasztott start-kereső) majd 2021-re. Gyakran nem tudom újításoknál amit látunk az volt a terv, vagy csak így sikerült? Kiadják jó lesz a parasztnak aztán majd foltozzák, ha eléri az ingerküszöböt a feedback? :) 2022-re talán a night light is kiváltja a fluxot, lightbulb appot. Az haladás a 1809 Snip&Sketch 1903-ra megkapta végre a Snipping Tool funkcióit. (Az jó kérdés különálló app, mégis build frissítésig vártak vele.)
    Onenote-ban jelszóval védett lapra kattintok akkor a kurzor villogjon magától az input mezőben. (a nyugdíjba küldött win32 Onenote tudta úgy emlékszem) Nem törik le a kezem egy tab gombtól, attól kényelmes amikor Mailben is új levél gombra nyomok magától villog a kurzor a címzett mezőnél és nem külön kell odaugrani, ez kéne Onenote-nál is.
    A legnagyobb hír idén végre a Windows Update rendberakása volt. Érdekes hír az is, designban visszafordulnak az éles sarkoktól a lekerekítések felé, valószínűleg a Chromium Edge is közrejátszott ebben.

Amiben egyetértek, hogy túltárgyaltuk. :D Felesleges hibát említeni a topik alapállása "nem zavaró, nem látom a hibát, majd javítják" arról nem tehetek nekem kiböki a szemem az ilyesmi. Szerintem fordítva lovon ülés, ha kérni kell alapvető dolgokat csináljanak meg. "Majd javítják" ezeket, vagy 2020-ban is leírjuk "ez van." :)
    Üzletileg természetesen a home user élmény (főleg ha nem amerikai régió) nem annyira fontos, hiszen a vállalati Windows és Office, Azure viszi a céget. Mégis örülnék egyszer olyan buildnek, semmi új feature, esetleg egy-két kisebb, viszont az erőforrásokat a meglévő bugok kijavítására fordítanák és egyszer leülnének összefogni a különböző csapatokat átgondolni a rendszert és appokat egységes koncepció mentén. Ez a négy év számomra csak meglepetés volt, mit vettek ki, mit tettek vissza, mit rontottak el, mit javítottak, új build megint nem jó, most ebbe az irányba megyünk, aztán mégse, ebben hallgatunk feedbackre, abban nem hallgatunk. Nehéz látni a káoszban a tervet. :)

• Chaser

legenda

válasz #54072192 #101327 üzenetére

Sztem nem rossz effekt, es ugy remlik egybol elmosodott a kep, legkozelebb megnezem

Új hozzászólás Aktív témák