Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VHS digitalizálás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csucsbicep
nagyúr
Hali!
Van egy nagy gondom. Feltettem 2 win7-et a gépre, egy 64 és 32bites minden programmal együtt, már ez is egy élmény volt. Nem találtam a régi MSDN-es Win8 X64 Pro fájl-t, ezért le kellett töltenem egyet. Ez még a kulcsot sem kérte be, már itt gyanús volt.. Felment az os, de boot menü sehol, hanem egyből indítja a 8-at.. Se aktiválni nem lehet(természetesen van eredeti kulcsom), se egyik 7-be sem tudok belépni. A 2db 7 a HDD-n, a 8 SSD-n van. Gondolom vmi warez sz@rt szedhetem le, de olyat nem találtam, mint a korábbi. Vmi megoldás?
-
csucsbicep
nagyúr
8-ban hol lehet kikapcsolni a hibernálást?
-
csucsbicep
nagyúr
Adott egy HP630. Win7 belakva elég lassú rajta és megpróbálom rajta a Win8-at hátha gyorsabb lesz. Kíváncsi leszek segédprogramok/driverek terén mi a helyzet..
-
csucsbicep
nagyúr
Van rendes kulcsom 8-hoz és fel akarom tenni. Viszont a gépen 1 partíció van és azon egy 7 ultimate, ami be van lakva, játékok, munka stb.. Nem akarom letörölni, mert fél nap mire mindet visszarakok. Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 1440p-s irodai EIZO monitor USB Type-C csatlakozóval
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Filmvilág
- Home server / házi szerver építése
- Politika
- Milyen monitort vegyek?
- Facebook és Messenger
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Új Hangkeverő 6hó jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest