Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victoryus94
őstag
válasz
front3r #9814 üzenetére
Nekem Virtalis pc-n gondok voltak vele, szóval feltettem egy 30GB-s particióra.. rendszerindításkor kérdezi: Win7(part1), Win8(part2), Win8(part3) Android(part4).
Érdekes, hogy ha kiválasztom, melyikről bootoljon, újraindul, és utána azt tölti be (eddig nem kellett neki újraindulnia).
30gigás partición eddig linuxokat próbáltam, de egyik sem jött be nagyon (főleg hardver támogatás hiánya..) de egy kicsit a sebesség, és a szoftver korlátozottsága sem tetszett.
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Életre szóló garancia Bennem bízhatsz!
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET/PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- IKEA Livboj vezetéknélküli mobiltöltő eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Honor 90 Lite 256/8GB Fekete / normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest