Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• maestro87

őstag

válasz szabonagyur #54095 üzenetére

Ja, 1 db ami msdn-ről van és update nélküli (ha tényleg onnan van), de annak a normális működése is kétes, szóval zsákbamacska a hozzászólások alapján. (én is megnéztem még egyszer mielőtt írtam)
    Ha fél percnyi google után lehet tudni, akkor minek van leírva az összefoglalóba, kérdem én?
    (Mellesleg CSAK olyanok vannak az összefoglalóba amit már vagy mindenki tud vagy fél perc gugli után megtalálja a választ, vagy magától rájön. Ezen például még jót is nevettem:
    "Hogyan tudom leállítani a rendszert?",
    na meg a Skype telepítésén is, az nem tudom, hogy tartozik ide. Meg ezen is:
    "Mennyi ideig frissül a rendszer 8-ról 8.1-re?")
    És ha 2 napi google után se jössz rá, hogy miért nincs "add features" szolgáltatásod, akkor az miért olyan nagy baj ha leírásra kerülne? Én csak egy ötletet adtam, hogy mivel lehetne még bővíteni az összefoglalót, erre jössz és leszólod, mert nem tőled származik. Akkor ki csesztet kit? Úgy teszel mintha ez egy lényegtelen információ lenne, pedig ha valaki media centert használ már évek óta, akkor rohadtul ideges lesz, hogy egy másik win verziót kell még egyszer felpakolnia mert egy, nem tudja, hogy VL-ekhez nem jár WMC, kettő, nem tudja, hogy nem is kell újra tennie mert a VL-t át lehet "konvertálni" sima verzióvá. De ez egyébként nem igaz, mert mindenki tudja és egyértelmű, igazából én is tudtam csak kíváncsi voltam hogy ti is tudjátok-e...
    Én nem tudom, más topic összefoglalóját folyamatosan frissítik, bővítik ezt meg mint amit ide sz*rtak azóta úgy van (meg a VoIP-os topic is, meg még jópár amit most nem sorolnék).
    "Másrészt már volt a fórumban kérdés a VL jelentésre vonatkozólag is, ha rákeresel tudnád mit jelent"
    Ez nem igaz. Itt a bizonyíték, hogy még ez a kérdés senkinél nem merült fel:
    [link]
    [link]
    És ha nem tudnád nem azt kérdeztem, hogy mi a VL...

Az utolsó bekezdésedet meg éreztem, hogy ez lesz, mert észre vettem, hogy nem tudod megkülönböztetni a lényeges dolgot a kevésbé lényegestől. Halkan megsúgom csak neked, hogy nem az a lényeges, hogy honnan kell letölteni a Skype-ot, meg hogy mi az a csempe, hanem az amit ha nem tudsz de szükséged lenne rá, azért újra kell húznod a géped egy másik OS-sel. Esetleg még az olyan fontosabb beállítások amiket már csak parancssorból tudsz elérni (pl. csökkentett mód aktiválása). És ha már megemlítetted a Core sincs leírva hogy miben különbözik a többitől, de még csak nem is említi. Még egy Microsoft-os link sincs fent...
    Na minden jót, ha nem írok ne válaszolj.:)
    Ja, ha tudni akarod megszokásból mindig VL-t teszek fel, mert eddig sosem éreztem különbséget köztük.

(#54096) ollie:
    De szeretem az ilyen érvelés nélküli simán csak tagadó megnyilvánulásokat...

Új hozzászólás Aktív témák