Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bishoop
tag
Most vettem egy új gépet, amiben INTEL Core i5-2500K 3.30GHz 1155 proci van, ami 64 bites.
Az lenne a kérdésem, hogy érdemes feltenni a 64 bites win 7-et, vagy maradjak a 32 bitesnél.
Az alábbi dolgokra kéne: játék, weblap szerkesztés, photoshop, filmnézés, esetleg video-konvertálás.[ Szerkesztve ]
-
Bishoop
tag
Meg tudná valaki mondani, hogyan lehet azt megcsinálni, hogy ha minimalizálást nyomok a firefox-ra, akkor az értesítési területen jelenjen meg. Xp alatt találtam hozzá plugint, de win7 alatt nem működik
-
Bishoop
tag
válasz Steelmanus #7283 üzenetére
Köszönöm, ez működik !
-
Bishoop
tag
Win 7 x64 -em van, és az a problémám, hogy nem tudom kikapcsolni azt az opciót, hogy a tálcán található programra viszem a mutatót, és megjelenik a miniatűrje. Próbáltam a csoport-házirend szerkesztővel tiltani, és registry szerkesztéssel is, de nem működik. Ha kikapcsolom az Aero-t, akkor mondjuk jobb a helyzet, mert csak a neve jelenik meg miniatűrben, de ez is idegesítő ! Hogy lehet megszabadulni ettől az idegesítő grafikai elemtől egyszer és mindenkorra?
-
Bishoop
tag
Meg lehet azt valahogy csinálni, hogy ha telepítek egy programot win7 alá, akkor csak annak a felhasználónak jelenjen meg a start menüjében aki telepítette a programot?
-
Bishoop
tag
Lenne egy olyan problémám, hogy régebben elrejtettem egy mappát a merevlemezemen oly módon, hogy a biztonsági beállításoknál a "mappa tartalmának listázása" opciót kivettem. Időközben rájöttem, hogy ez nem jó megoldás, mert nem tudok jó pár műveletet elvégezni a mappán belül, és most vissza akarom csinálni, de nem tudok rajta módosítani, mert nem jelenik meg. Próbáltam az icacls.exe rendszerprogrammal is, de nem tudom módosítani, pedig van hozzá jogom. Van valakinek ötlete, hogyan lehetne visszaállítani az eredeti állapotot, vagy a az összes win7 telepítés utáni eredeti jogot, vagy akár csak szipmlán törölni a mappát(mert azt sem engedi)?
-
Bishoop
tag
Szervizben volt a gépem, és a z68-as alaplapomat lecserélték z77-re. Valószínűleg ebből kifolyólag a Windows XP nem akar elindulni még csökkentett módban sem. Alapból Win7-et használok, és ezért ha az XP telepítő CD-ről javítok vagy újratelepítek, akkor az a WIN7 indítómenüjét valószínűleg meg fogja gyilkolni. Mi a legegyszerűbb megoldás ennek elkerülésére?
-
Bishoop
tag
Win7x64-et használok és a lapozófájllal vannak gondjaim. Anno WinXP-nél simán meg tudtam csinálni, hogy külön partícióra helyeztem át a lapozófájlt(fix méret),olyanra ami a merevlemez elején van.Ez ugye jelentősen gyorsította a rendszert. A WIN7 esetében viszont ha áthelyezem egy másik partícióra, akkor bizonyos játékok alatt - pl sniper elite v2 - kidob a játékból mert kevés a memória. A lapozófájlt ugye sajnos nem lehet letiltani,mert bizonyos játékoknak kell,attól függetlenül mennyi fizikai memória van a gépben,Meg lehet valahogy oldani Win7 alatt is a külön partíción fix méretű lapozófájl használatát?
-
Bishoop
tag
válasz alex devil #24311 üzenetére
A manual szerint képes 4 Gigás memória modulokat kezelni?
[ Szerkesztve ]
-
Bishoop
tag
válasz alex devil #24317 üzenetére
Ha régebbi laptopról van szó, akkor előfordulhat, a manual majd megmondja !
-
Bishoop
tag
válasz alex devil #24322 üzenetére
A BIOS-ban az integrált videokátya(gondolom az van benne) mennyit szed le a memóriából?
-
Bishoop
tag
Volt egy kérdésem a múltkor,de sajnos nem kaptam rá választ,hátha most szerencsém lesz:
Win7x64-et használok és a lapozófájllal vannak gondjaim. Anno WinXP-nél simán meg tudtam csinálni, hogy külön partícióra helyeztem át a lapozófájlt(fix méret),olyanra ami a merevlemez elején van.Ez ugye jelentősen gyorsította a rendszert. A WIN7 esetében viszont ha áthelyezem egy másik partícióra, akkor bizonyos játékok alatt - pl sniper elite v2 - kidob a játékból mert kevés a memória. A lapozófájlt ugye sajnos nem lehet letiltani,mert bizonyos játékoknak kell,attól függetlenül mennyi fizikai memória van a gépben,Meg lehet valahogy oldani Win7 alatt is a külön partíción fix méretű lapozófájl használatát?
-
Bishoop
tag
válasz Sub-ZeRo #24375 üzenetére
Sajnos tévedsz,ha ugyanúgy állítom be mint XP alatt,akkor játék közben panaszkodik hogy kevés a memória. Eddig nekem sem volt ilyen jellegű problémám,mert 8 giga memóriám van, és nem használta a rndszer a lapozófájlt szerintem. Viszont van pár? játék aminek mindenképpen kell lapozófájl,pl. sniper elite v2
Ha ezzel játszom,és nem a "rendszer kezeli az összes meghajtón" opciót választom(ekkor a win7 meghajtójára rakja) akkor egy idő után játék közben feldob egy ablakot, hogy kevés a memória,és a játék grafikája szétesik jobb esetben. Talán valamilyen segédprogrammal meg lehetne buherálni,de sajnos ilyet nem találtam. Ugye az a lényeg, hogy a merevlemez legelején legyen a lapozófájl a max gyorsaság elérése érdekében+külön meghajtón ! -
Bishoop
tag
Meg tudná valaki mondani, hogyan lehet egy alkalmazást úgy telepíteni Win7 alá, hogy csak az aktuális felhasználó asztalán/start menüjében jelenjen meg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest