Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Aureal #70806 üzenetére
Ha a régi win jó ,akkor inkább átmásolnám/migrálnám az ssd-re...
Ha nem akkor "virágbolt" @.torent ... pont ott ahol a linux isók is vannak....
Viszont lehet inkább a win11-et kellene megpróbáld... fel lehet varázsolni nem támogatott gépekre... s lehet jobb is lenne ... Ha üres az ssd- szerintem egy próbát megér... ha meg nem válik be akkor még mindig ott a 7 -
válasz
MostaPista #70801 üzenetére
Régebbi géphez a gyártói oldalon talélsz működö drivert..
-
-
-
válasz
peter889 #70781 üzenetére
Igen
Az uefi újabb. (de nem mindig jobb ,ha minden megy így is akkor ne is erőltesd)
Hát igen... a "családi filmek" sok helyet foglalnak... nekem is akad 1-2 terra
Win látni fogja a gpt particiót is... ott közelező ha 1 particiód nagyobb mint 2TB.
Ha a wincsid így haldoklik ,akkor szerintem addig ne erőltesd amig meg nem lessz az új.
Ha így szaporodik a bad sector ,akkor az szennyezősdésre vagy olvasófej hibára is mutathat... így van esélyed ,hogy egyik pillanatról a másikra teljesed megáll....
aztán sok idő lessz amíg "digitalizálod" újra a filmeket -
válasz
peter889 #70779 üzenetére
Csm/legacy -vagy uefi boot ,talán így érthetőbb..
A jobb fajta adatmentő software-k minden file rendszert ismernek.
Bad sector ,meg "nem olvasható rész" úgyszintén mind1 akkor már .....Win meg az ntfs-t erőlteti ...szerintem a legpocsékabb file rendszer de mind1.
Fontos adatok tárolására ,pedig külső usb-s adattárolót /vagy felhőt használj.
Olyan nem létezik hogy 100% os biztonság... tárold több helyen és minimális lessz a gond ha valamelyik tárhely elszál.Max kényelmetlenség ,ha vissza kell másolni az adatokat, de egy meghibásodott adattárolóról pl a "családi fényképek" visszaállítása a hibától függően ,ha lehetséges , akkor az elszálhat árban úgy is hogy a 13.dik havi fizud se lessz rá elég
-
-
Semmi ,csak natur alap install ,driverek fel és kész.
Célgép-ként lenne használva.
1 program futtatásra.
Eddig 3 évet ment igy 0-24 ,csak a hdd behalt rajta.Netezni se nagyon fog rajta ,így nem kellenek se frissitések se semmi.
Chrome is csak azér kell ,hogy a gmail-t elérje, kizárólag olvasásra.Megpróbálom akkor ezeket felpakolni
UI: ezek letölthetőek ,vagy csak ha rászabadítom az update-t? 2-3 nap alatt végezne is vele a gép...
-
-
Sziasztok
Bocsi lusta vagyok visszaolvasni a fórumot...
Most a win7-sem tud már kimenni a netre? Chrome/opera sikít hogy a dátum/óra nem jó..
Van erre valami egyszerű megoldás?
Van most nálam egy bontószökevény amire win7x86 ot kell pakolnom ,de itt most megakadtam... -
Sziasztok
Egy régebbi laptopot bűvölök.
Van benne Intel Turbo memory
Tud valaki hozzá olyan drivert ami win7x64 hez is jó?
Amit én találtam csak vistás és max x32 win7-hez jó
Vagy win8 hoz való... mind1 csak x64-hez fel lehessen eröszakolni mivel 4gb ram lett a gépbe + a videokártya...
X32-es win7 meg mindig lekarmol magának 1gb -ramot "hardvereknek fentartott" cimmel...
Ha csak 3gb van benne akkor persze 2mb elég neki ,de 4gb -nél meg szivat... -
-
válasz
King Unique #69920 üzenetére
Köszönöm a tippet... hibátlan működik. (Már win7-ről írok
)
-
válasz
King Unique #69920 üzenetére
Nálam trükkös a helyzet....
Lga 1155 ös deszka ,némi bios hackal + pci express kártyában figyel az nvme-ssd.
Igy legacy mód kilőve.
Win10 uefi módban simán felmegy
Kipróbálom amiket linkeltél -
Sziasztok
Van valami trükk ,hogyan lehet win7 et feltelepiteni uefi alá?
Legacy sajnos nem opció... nvme-s ssd re menne ,s nem akarok egy inditó usb boot pen driveot sem
Telepítő elindul de kér drivert.... tallózásnál meg látom az összes uefi-s meghajtót + az összes sata portra kötött hdd-t... de nem tudok továblépni mert nem jelenik meg semmi ,hogy hova kérem a telpítést -
-
-
válasz
karolyabrosz #68129 üzenetére
Böngészöd topicjában lehet több sikered lessz.
Ott elmagyaráhatjak pl a beépülö bluginokat hol tudod kikapcsolni stbstb... -
-
válasz
karolyabrosz #68122 üzenetére
Valami víruskergetö nem árt... akár valami online megoldás.
Ha nincs siker akkor böngészö "alaphelyzetbe állitása" -
-
-
-
-
-
-
válasz
chef69 #68021 üzenetére
Értem.
1.) Telepitöd biztos jó?
2.) A régi hdd re ugyan ezzel a telepitövel felmegy minden?Ha igen akkor érdemes lenne az ssd-t megnézni másik gépben...
Samu elég sok kompatibilitási problémával küzdött annó...
Noti biosában is ha lehet kapcsolj ki minden fasbot /securebot ,meg ilyesmi.... utolsó mentsvár ,hogy ide /vagy compatible modban telepited ...de elsö kör ,hogy másik hdd tesztelni ,vagy a telpitod tesztelni ,hogy 100% e... -
-
-
válasz
ledgeri #68004 üzenetére
"CBS"
Az mi?
C:\User\tenevedmittomén\
Ott keresd egy Temp könyvtárat... rejtett állisd át az intézöt ...
Legalábbis az az alapértelmezett,ha nem állitottad át...
..abban van a win szemete abból mehet minden a kukába
Megnézheted a Downloads mappát is... mit töltögettél le ...az is elhizhat.C:\Windows\Instaler mappában van amit a winhez feltelepitettél programok frissitések szemete... de it észel törölj mert a programok telepitoje is itt lapul és lehet nem fogod tudni uninstallálni utánna.....
Ha ssd-d van akkor a méretének 10% -át hagyd üresen... mert belassul mint állat
Előtöltést meg filekeresést is kikapcsolhatod3. a böngészök meg minden vackot lementenek... szépen fel tud hízni azok temp könyvtára is 2-5gb re simán
-
-
válasz
ledgeri #67998 üzenetére
Az lesz az indito particio... oda másolja fel a rendszer fileokat majd átadja a 2 particiora a vezérlést és indul a win... ez másolásnál problémákat okozhat.
Legközelebb ugy telepits ,hogy egy másik gépben leparticionálod az adattárolót ,és a telpitésnél csak megmutatod ,hogy ide kéred... akkor nem készit olyan kis particiót... és simán lehet copy-z ni...
a mostani problémádra a megoldás lehet ha disk-copy.t csinálsz... akkor elméletileg jó lesz... vagy profibb programot ami kezeli rendesen... -
válasz
ricsi99 #67924 üzenetére
Megvan a hiba... az intel vga driver... telepitésnél csak az igp-volt ,igy feltelepitettem azt is... késöbb pattintottam be egy 8800gt-t.. és hiába volt inaktiv az alaplapi vga 1-2 exe akkor is futott a igp-nek... kilöttem a feladatkezelöböl ,majd uninstalll.. minden hibátlan...
piros pont amugy a zintel barátunknak 25 év után sem tudnak egy normális szopatásoktol mentes drivert irni -
-
-
Nincs virusom ,vagy ilyesmi.
1 hete dobbtam össze ezt a gépet .és csütörtökön kezdtem el használni.
Viruskergetés ,ilyesmi megvolt , hálózati rész rendben van.
Nincs semmi rendszerbirizgáló csodaprogi sem fent.
Nincs a gép hálózatban ,most csak egyke... telefon pedig egy vatta új s10 ,azon sincs semmi kártevő... szinte csak az alaprogramok vannak. -
Van még új a nap alatt... van egy 20ft-s kérdésem.
Win7 sp1hu ...eddig 1000-gépre telepitettem ..
Asus p5gc deszka
Felment , win feltelpit driverek minden hibátlan.
Telefonról usb-n leosztva rá a net.Az érdekes hiba... elinditasz egy bármi videólejátszást..... és az elején megáll... ez lehet online
film , a gépen lementett valami ,de ami érdekes ,hogy pl a játékok elején kis intro mind1 megáll....
megszakitom a netkapcsolatot és már megy is minden , visszakapcsolom és tökéletesen megy akár egy online video....
Mind1 milyen böngészö ,mind1 milyen video ,mind1 milyen játék... ha van netkapcsolat az elején megáll és ha megszakitom, ujrainditom a netet akkor megy tovább....Amugy minden hibátlan ,szépen megy a net is
Tudom egy win reinstall megoldaná a problémát ,de inkább az izgat mi lehet a hiba? Ilyet még nem pipáltam... -
-
-
válasz
VIPowER #67906 üzenetére
Sajnos az első megoldásom nem jött be akár mit csináltam 72% megállt a telepítő.
Pe verzió amiket meg megtaláltam win7re az nem ismert fel a nyamvadt alaplapom hálókártyáját
8.1 10 pe meg a vga-t nem dijazta ...not supported.maradt a c verzió... elökotortam aszonypajti bobcatmagos régi notiját... na az lassú dög igazán... arra feltoltam egy win7 tiny-t és megy az adott célra...
-
válasz
King Unique #67898 üzenetére
Nem érdekel a sebesség ... kb 3* irom le.
Kell nekem egy os ami mimimum win7 ,az se érdekel ha 1/2 óráig bootol.
Se nem hivatalos, se nem naprakész az se érdekel.
Frissitések sem ,csak menjen pen drive rol egy c2d lap.
Nem veszek hozzá se hdd-t se ssd-t mert szinte csak az asztal ketyeg rajta aztán megy a kukába -
-
King Unique
Ezt találtam még dolgozik rajta.
Sebesség nem érdekel.
Win 8 mokolás nélkül felkuszik?sfdrakex .köszi már felnőttem a goggle használatához
Doky586 .köszi a helpet , "de nem lessz benne köszönet." bravo... -
Sziasztok
Win7 -et fel lehet varázsolni pen drive ra? -
-
-
Üdv
Windows 7 hol tárolja a letöltött frissitéseket? Nemrég bad sectoros lett a wincsim és pont frissitéskor jött elö, igy hibaüzivel elszált, most helyrehoztam a wincsit és az az egy frissitést nem tudom feltenni mert nem tölti le a netrol ujra hanem a géprol probálja.... most arra gondoltam ha torolném leszedne ujbol és menne.... -
Win 7 hol tárolja azokat a fileokat amit leszed az update-röl? Mobil netem van igy korlátozott az adatforgalmam jó lenne ha wint frissitek nem kéne egy csomo drivert ujra leszedni....
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple TV eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest