Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
redwhite78
aktív tag
válasz
tothjozsi96 #53110 üzenetére
Nálam szintén. Nemrég csináltam egy gépre szűz win7 telepítést, ahol ugyanezt teszi. Aktiváltam és csak keresi a frissítéseket...(Megnéztem aktiválás előtti image-el is és akkor is ugyanez van.)
A másik, régebben telepített gépen meg simán leszedte az aktuális win7 frissítéseket.
Valakinek van ötlete, hogyan lehetne megbabrálni?
-
redwhite78
aktív tag
Üdv!
Nagy szakértelemmel sikerült a Win 7-et RAID módban telepítenem a gépreés most szeretném AHCI-ra átállítani a belakott rendszert.
Megpróbáltam eszerint cselekedni, de nem használt. Nem telepítette a win újra az AHCI drivert (csak nem indul el ACHI-n, RAID-ben persze igen). Tudok még valamit csinálni reinstallon kívül ? (pl. manuálisan telepíteni az AHCI drivert, ha igen hogyan?)
-
redwhite78
aktív tag
válasz
redwhite78 #32912 üzenetére
Közben megtaláltam a megoldást.
-
redwhite78
aktív tag
Melóban XP helyett win7-et raktak a gépemre. Szuper, éljen, de...
az xp-ben volt olyan, hogy fájl tartalmában tudtam keresni (jelen esetben rengeteg szöveges dokumentumben), viszont nem találom, hogy hol van ez a funkció a Win7-ben.
Csak a név, címke, szerző meg ilyenek alapján talál meg nekem doksikat, pedig nekem az kellene, hogy kidobja az összes olyan .doc fájlt, amelynek szövegében egy adott szövegrészlet szerepel.Segítsetek pls!
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Életre szóló garancia Bennem bízhatsz!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest