Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
mutyi
senior tag
válasz
micafighter #37702 üzenetére
Nagyon köszi a segítséget, most már nem ír ki hibát a parancsoknál, szépen végig tudtam mindent csinálni.
Viszont továbbra is a Windows 7 telepítésénél ahogy hozzá akar nyúlni a meghajtóhoz, kéri a drivert, ezek szerint nem jó az a driver amit letöltöttem a HP oldaláról.
Egy Intel 320 160Gb-os SSD van benne, de nem tudom akkor milyen driver kellene már,amivel elindul. -
wattafaka
senior tag
válasz
Amennyire én értek hozzá az eseménynaplóban egész tegnapi napra ezt az egy hibabejegyzést találtam (WMI - ID10):
//./root/CIMV2
SELECT * FROM __InstanceModificationEvent WITHIN 60 WHERE TargetInstance ISA "Win32_Processor" AND TargetInstance.LoadPercentage > 99
0x80041003 -
wattafaka
senior tag
válasz
Eddig csak ezt a két tünetet tapasztaltam, hogy zene alatt meg word-ben scrollozáskor megakad, sajnos nem tudom értelmesebben leírni, talán tényleg ez a mikrolag lenne rá a legjobb szó. Az meg hogy mikor az teljesen random, van hogy órákig semmi, van hogy egy 5 perces szám alatt 10-szer csinálja. Minden driverből a legfrissebb nem béta verzió van fenn.
@LonGleY: Eset Smart Security-t használok (7.0.302.0), ami XP-n előtte nem okozott semmi hasonlót. Az automatikus frissítéseket is mindig kikapcsolom pont emiatt, hogy ne kókányoljanak a háttérben. Persze bizonyos időközönként elvégzem a frissítéseket manuálisan.
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- Melyik tápegységet vegyem?
- WD My Cloud NAS
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Asztalos klub
- EAFC 25
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 475+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- GAMEREK!! EZ A KÁRTYA...NEKTEK LETT KITALÁLVA!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest