- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
Aktív témák
-
törölt tag
Hello!
A kérdést tedd fel a Windows 7 /Olvasd el az első hsz-t!/ Warez tilos! topicban, vagy az Apple laptopok (MacBook, MacBook Air, MacBook Pro, iBook, PowerBook) topicban.
Ezt zártam.
-
ballar
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
Van egy 5.2-es MacBook-om.
Felváltva használom a gyári oprendszerével és a Windows 7-el.
Namost ma reggeltől fogva nem akarja beindítani a Windows 7 részét, az előző hetekben nem telepítettem semmilyen drivert és semmi programot rá.
Eljut a logóig tölti is egy darabig utána megfagy. Próbáltam Windows javításra menni ott is megfagy. Már kipróbáltam a rendszervisszaállítás funkciót is, vissza is állítottam egy 2 héttel korábbi időpontra de nincs változás.
Viszont csökkentett módba beindul és működik minden.
Már nem tudom mit lehetne még kipróbálni hogy működésre bírjam.Kérem hogy valaki segítsen.
Előre is köszönöm
Aktív témák
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest