Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
Aktív témák
-
Mit gondoltok 6giga ram esetén ha kikapcsolom a lapozófilet lesz problémám?
-
Üdv!
Lapozófilet hogyan érdemes beállítani 6giga ram mellett? Maradjon auton asszem úgy 6gigát foglal le, vagy mennyit állítsak be neki?
-
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszi megkeresem akkor.

-
IE 8-at hogyan tudnám letörölni? Mer trójaival fertőzött sajna és nem engedi lecsapni.
Próbáltam csökkentett módba de úgyse engedte. -
Pár napja én is átálltam vista után win7-re és az lenne a problémám, hogy a feladatkezelőbe ugye lehet állítani a futó programoknak az affinitását az lenne a gondom, hogy a wowot autómatán 2magra állítja be és így kevés akadozik a játék ha átállítom 8 magra akkor meg jó, csak az a baj, hogy minden indításnál ezt megkell csinálnom. Nem lehet ezt beállítani valahol, hogy a wow.exe-t mindég 8-maggal futtassa?
Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, számla, 6 hó gar
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De akkor az lesz, hogy kipróbálom és ha gond lesz vissza kapcsolom.

Kitörlöm a sütiket akkor elvileg eltűnik, nem?
Törölni ugye nem engedi...trojan removert végig futtattam nem talált semmit.