Hirdetés
Aktív témák
-
cgod
tag
válasz
bobsys
üzenetére
Ezek szerint az idle mást jelent az én olvasatomban és mást az MS szemében. Legalábbis ebben az esetben azt kéne jelentenie, hogy nem történik felhasználói interakció és ennek én eleget is teszek.
Amit viszont nem értek, hogy miért nem fért el még egy ilyen opció a beállításokban, ha már van hálózatos streamelés, illetve wake timerek. Lehet, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki szereten zenére elaludni és utána hagyni, hogy a gép is tegye. És az vesse rám az első követ, aki ilyetén hibák nélkül való.
-
cgod
tag
válasz
bobsys
üzenetére
Ha ennyi lett volna a gond, akkor nem írom le : )
Viszont szeretnék áramot spórolni azzal, hogy éjszaka, mikor már elaludtam, nem megy a gép. Emellett gép nélkül nem tudok aludni, mivel általában Kína népességével megegyező mennyiségű szúnyog és egyéb állat tartózkodik a szobámban.
Szóval kell az audio stream is, méghozzá úgy, hogy mikor a windows alkalmasnak ítéli, akkor hozzá tudjon nyúlni, illetve csak egyszerűen ignorálja és menjen el aludni. Amúgy fórumokon úgy látom, hogy a win7 egyszerűen nem képes erre, az MS pedig egyszerűen ignorálja a problémát.
-
cgod
tag
Napokat!
A következő problémába tört bele a bicska:
Audios stream meggátolja az automatikus sleepet.powercfg-vel megnéztem és ezt mondja. Ha bármi megy, ami használja a hangkarit, akkor nincs sleep. Fórumokon nézegettem, mindenhol csak a probléma van fönn, a megoldás sehol. Requestsoverrida-dal próbáltam, de az sem használ neki.
Valaki hasonló gonddal? Megoldás? Jó kis ADI1988B, asus M2N-e lapra integrálva, de ahogy olvastam mások is szívnak vele.
Aktív témák
- Építő/felújító topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Linux kezdőknek
- Revolut
- Szédületes tempót rejt a OneXPlayer 3 az 1-ben kézi PC-je
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bittorrent topik
- Ingatlanos topic!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
- KERESEK Magyar GARIS VGA-t: 7900XTX NITRO+ / 7900GRE Pulse / 4070Ti SUPER 2x Ventus
- HP ProBook x360 435 G8 Ryzen 5 5600U Refurbished - Garancia
- Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest