Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tomasz72: Újabb Jimi home ajánló
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
Dexter68
addikt
Van egy régi szkennerem (Umax Astra 4000U), amit eddig XP mód segítségével tudtam használni. Egy-két hete viszont azt csinálja, hogy hiába indítom el, a hetes reklamál, hogy hiba történt, és különben sincs driver, a virtuális gép USB menüjében meg nem jelenik meg az »ismeretlen eszköz«, hogy csatolhassam.
Mi állítódott el?
A rendszerem hivatalos Win7 64bit Ultimate. -
Dexter68
addikt
válasz
Psychonaut
üzenetére
Az első módszert tudtam, de ezt nem tudom rátenni a billentyűm szundigombjára, a második nekem (Win+ Right) átdobta az Operát a jobboldali monitoromra

Sőt azt is tudom, hogy ha kikattintok a desktopra és Alt+F4-et nyomok, akkor ezt kapom.
De nekem a folyamat kéne, amit akár egy parancsikonba bele tudnék tenni. -
Dexter68
addikt
Nagy nehezen rátaláltam erre a lehetőségre:

De azt nem tudom, hogy melyik folyamatot hívja meg, mert rá szeretném programozni a billentyűzetem egyik gombjára.
Tud segíteni valaki? -
Dexter68
addikt
Azt tudja valaki esetleg, hogy hogy lehet az eltávolítható meghajtók betűjelét állandóvá tenni?
Ha kikakpcsolom az archiválós wincsimet, ami eddig mondjuk L: volt, bedugom a kártyaolvasót, ami rögtön elfoglalja az L:-betűt és az archiválós már csak Q: lehet... a halálba tud idegesíteni...
-
Dexter68
addikt
Na áttértem, betértem (de nem tértem meg...). Két kérdésem maradt:
1. Wacom táblát használok, ez a szerencsétlen időnként táblagépnek hiszi vagy mi és karikákat jelenít meg a kurzor körül, hogy idegesítsen. Ezt hol lehet kiirtani belőle? Igazándiból ezt az egész "toll és érintés"-hülyeséget kipusztítanám, mert számomra felesleges.
2. Két monitoron dolgozom, eleinte nem volt gond (leszámítva, hogy a másodikon nagyon tré módon működik a cleartype), pár napja kitalálta, hogy csak az úgynevezett elsődleges monitoron indítja a programokat és oda bontja ki akkor is, ha mondjuk a tálcáról maximalizálom és nekem kell minden esetben átrángatni a másikra.
Ezekre vonatkozólag kéne nekem segítmény.
-
Dexter68
addikt
Nem tudok msi telepítőket telepíteni. Azt írja, hogy:
„A telepítőcsomagot nem lehet megnyitni. Ellenőrizze, hogy a csomag létezik-e, és van-e hozzáférési engedélye, vagy lépjen kapcsolatba az alkalmazás forgalmazójával, és ellenőriztesse, hogy a csomag érvényes Windows Installer telepítőcsomag-e.”
(Win7 Ultimate, 64 bit) -
Dexter68
addikt
Sziasztok. Megtört a jég és az XP mellé (még jó, hogy nem helyette) feltoltam a hetest.
Ami idegesít (többek közt), hogy nagy okosan felismerte a wacom táblámat, ezért aztán táblagéppé minősítette a gépemet és felülírja a wacomos beállításaimat a saját gyári driverével és ahányszor leteszem a tollhegyet, karikázik egyet a kurzor körül. És hiába tiltom le a szolgáltatásokban a táblagépes szart, a karikázás meg a "toll és érintés" cucc marad. Nem tudja valaki, hogy hol kell kiirtani?
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple iPhone 17 - alap
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Robogó, kismotor
- Könyvajánló
- Xbox Series X|S
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple Watch Series 8 41mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Isamuraiba cserélt kijelzővel
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest