Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
Scorpion
tag
válasz
Scorpion
üzenetére
Feltettem a 10.3-as verziót, de a probléma továbbra is fennáll. Írtram az ati-nak remélhetőleg hamarosan kapok majd vmilyen választ. Esetleg egy Bios frissítés megoldhatja a problémát? Gondolom a win7-hez túlságosan frissített USB driver nem kell. Bár amit tudtam lehoztam és fel is installáltam a win7-hez. Nemcsak USB driverre gondolok, hanem alaplapi drivereket is..... Ez a széteső nyíl elképesztően idegesít!

-
Scorpion
tag
válasz
Laccoss
üzenetére
Windows 7 32 bites verziója van fent. DirextX 11-gyel, ami alapból fenn van. Nálam nem alt+tab mellett jelentkezik a gond, hanem csak úgy játék közben. Vmit leltem az AMD oldalán, de nem igazán leltem meg a választ
Vagy én bénáztam....10.3-as catalyst-ot meg nem leltem a neten. Csak beharangozókat.
-
Scorpion
tag
Sziasztok!
Az egeremmel nekem is bajom van. Megy egy játék és a játékban véletlenszerűen az egér nyila szétesik. Aztán újra összeáll, de darabosan. Ha kilépek a játékból a probléma továbbra is fennáll. Azaz akkor már asztalon is szét van esve. Vagy most pl a kurzor mellett szép fekete fehér téglalap van.... (Nem ahol írok, hanem az egérnél). Nem tudom mi okozza. Neketek volt már ilyen? Vagy tud vki vmi megoldást, mert eléggé zavaró!
Köszi.
Aktív témák
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 216RX 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4662, 90% AKKSI
- Deep Pink XBOX Series kontroller
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest