Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Aktív témák
-
sagit
veterán
sziasztok
a minap behányt a routerem és gondoltam ameddig gariztatják kitaláok valamit hogy a másik gépen is legyen net. Tettem az én gépembe egy hálókarit az alaplapi mellé, az alaplain kapja a gépem a netet a modemtől és hibátlanul mixik.
Azt kellene megoldani hogy a másik gép az enyémen keresztül tudjon netezni a másik hálókari segítségével...
ötlet?
-
sagit
veterán
válasz
Morden24
üzenetére
"összes drivert frissítettem az utolsóra, bios-t szintén, az összes winfrissítés is fentvan..."
ezek megvoltak, sajna így is fennáll a probléma

BIOS is defaulton megy semmit sem állítgattam...Van hogy a gép megy napokig non-stop mert seedelek, aztán van hogy 5 percenként fagy...
ma eddig pl 2* fagytam, ezzel szemben tegnap vagy 15*

tippem sincs az a baj, ha visszaküldöm gariba akkor ott sem tudnak szerintem a tesztelgetésen kívül mást csinálni, rosszabb esetben elő sem jön náluk a hiba
sfdrakex:
tegnap 1* ma pedig 2* lefutott, de holnap kérek kölcsön másik ramokat és kipróbálom azokkal...egyébként én is az alaplapra tippelek (talán) csak iponból van aztán hívhatom a futárt stb...stb... előtte inkább meg akarok bizonyosodni a hibáról nehogy rám húzzák a költségeket

-
sagit
veterán
válasz
Morden24
üzenetére
szia
BIOS defaulton van semmi tuning, ramok és proci illetve vinyók kitesztelve....
az alaplap lapkészletét mivel tudnám kitesztelni esetleg?
illetve az alaplapi vezérlőnek hol találhatok drivert?nem hiszem hogy a táp hibás lenne mert csak akkor nem bootol ha 2 ram van benne
előre is köszi a helpet

-
sagit
veterán
sziasztok
a konfigom olvasható az adatlapomon, minden vadi új, BIOS-ban minden default és mégis van 1 kis problémám
az oprendszerem: Win7 x64 Ultimate
a gép a következő érdekességet csinálja: átlagos használat mellet (netezés, zene, film) random lefagy... de semmi hibaüzenet vagy kékhalál hanem egyszercsak lekapcsolja a monitor az standby-ba megy és kész... csak a reset segít rajta....
tegnap óta nem akart bootolni a gép, kiírta hogy üdvözöljük aztán monitor kikapcs..
gondoltam hogy mindent kihúzkodok amit csak lehet hátha úgyhogy csak az maradjon ami nagyon kell... csak 1 ramot hagytam bent a 2 modulból és láss csodát úgy elindul (igaz néha így is kifagy de léynegesen kevesebbszer), ha berakom a 2. modult akkor nem áll fel a rendszer csak csökkentett módban és úgy is instabil...a ramokat memtest86-tal 2 óráig teszteltem és nem volt hiba, bios szépen látja őket
adtam nekik 2 V-ot hátha azért instabilak de ugyan az volt az eredmény
a procit az intel burn tesztel kínoztam ott sem volt hiba,
összes drivert frissítettem az utolsóra, bios-t szintén, az összes winfrissítés is fentvan...esetleg ötlet?
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- NEC MultiSync V422 42" Monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest