Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tomasz72: Újabb Jimi home ajánló
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
Ronyman
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Mennyire igazad van! Már használtam ezt a programot, de most valahogy kiment a fejemből. Akkor nem lesz prof verzió!

Köszönöm!
-
Ronyman
aktív tag
válasz
negyedes
üzenetére
Tosee, negyedes!
Köszönöm a hozzászólásaitokat!
Valószínűleg a Prof. verzió mellett fogok dönteni az xp mode miatt. Nem játékra kell. Van egy honlaptervező programom amit mindenképpen használni szeretnék, mert egyik ismerősömnek abban készítettem el a honlapját, amit rendszeresen frissítenem kell, de a 64 bites win7-tel nem ment. Na most vagy a 64 bit miatt vagy csak xpvel megy normálisan. Nem tudom.
Egyelőre marad 2gb memória, nem hiszem, hogy 2-3 hónap alatt most bővíteni fogom a gépem.
Köszönöm, hogy adtál tippet, hogy hol rendeljem meg, de egyelőre csak kipróbálásnak teszem fel. Ha beválik megrendelem, de nekem minimális összegért adják, mert tanár vagyok. (Ha diákok/tanárok vagytok akkor ezt ti is megtehetitek a Tisztaszoftver oldalán )Köszönöm a válaszokat!
Üdv: Ronyman
-
Ronyman
aktív tag
Sziasztok!
Most már eljött az idő, hogy a laptopomra windows 7-et telepítsek. Annyi verzió van már ebből az oprendszerből is, hogy már nem is tudom hol áll a fejem. Elolvastam az első hozzászólást, amiben van egy link a verziókról.
A következő lenne a kérdésem:A 64 bites vagy 32 bites verziót tegyem fel? Érdemes a 64 bitest feltenni?
Átlagos felhasználásra melyik rendszert ajánljátok Starter.....Ultimate?A gépem adatai:
Acer TravelMate 5520G
Proci: TK-55 Athlon 64 X2 dual core 1,8 ghz 2X256 L2 cache
VGA: ATI Mobility Radeon HD 2400XT
Mem: 2X1gbVolt már fent valamilyen 64 bitesverzió, de azon nem nagyon futottak a programjaim, most már látom, hogy van XP mode, szóval megpróbálkoznék a telepítéssel. Olyan probléma is előfordult, hogy nem tudtam telepíteni arra a meghajtóra amin a win 7 volt, mert azt írta, hogy rendszergazdai jog kell, hozzá, pedig én rendszergazdaként léptem be!!
Előre is köszönöm a válaszotokat!
Üdv: Ronyman
Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Dell 90W USB-C töltő
- HP ProBook 450 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4604, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest