Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
Doblós
aktív tag
válasz
Morden24
üzenetére
Rendben van,értelek,nekem sem az illegális szoftverek használata az elsődleges szempont.Meg sajnos van más fontossági sorrend is,nem az op. az első,de gondolom ezzel nem vagyok egyedül.Na,de a lényeg,nem veszekedni és kötekedni jöttem ide,hanem csak tanácsot és segítséget kérni.
-
Doblós
aktív tag
B.U.É.K
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy nem tudtok-e esetleg olyan Explorer 8-at,ami Win7-el működik?Jelenleg Mozillám van,de elég sz@r.Explorer 9 is van,az nem jön be,és hiába állítom vissza Explore 8,vagy Explorer 7 üzemmódra,nem történik semmi.
Köszi a helpeket -
Doblós
aktív tag
Sziasztok!
Az a problémám,hogy nem müködnek a minialkalmazások.Ha kiteszem őket az asztalra,csak fekete kockák vannak,színes csíkok.Viszont a daemon tools gadget-e működik.Mi lehet a baj?Ja,ha másik fiókkal jelentkezek be(guest),ott minden mini működik.Ötlet?
-
Doblós
aktív tag
Sziasztok!
Az a problémám,hogy nem müködnek a minialkalmazások.Ha kiteszem őket az asztalra,csak fekete kockák vannak,színes csíkok.Viszont a daemon tools gadget-e működik.Mi lehet a baj?Ja,ha másik fiókkal jelentkezek be(guest),ott minden mini működik.Ötlet?
-
Doblós
aktív tag
Sziasztok!
Remélem tudtok segíteni.
Az a problémám,hogy raktam a gépbe egy másik vinyót,enyhén bad sector-os,és azóta a minialkalmazásaim eltűntek.Tehát az asztalra ki lehet rakni,de van amelyik nem látszik,és van amelyiken csak színes vonalak vannak.Mi lehet a probléma?A Win másik vinyón van,az hibátlan.
Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- PC Game Pass előfizetés
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- AKCIÓ! 64GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest