Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
BK87
senior tag
49700-ra valaki?
-
BK87
senior tag
Sziasztok!
Az öcsém barátnője elhozta a notiját, hogy hozzam egy kicsit rendbe neki (kissebb nagyobb probémák voltak vele). De volna itt egy kissebb probléma, amivel én még nem találkoztam. A probléma az lenne, hogy ha beállít egy hátteret, akkor az állandóan visszaáll neki minden bekapcsolás után az eredeti asusos háttérre. Hogy lehet megoldani, hogy ne cserélje meindíg vissza a hátteret? Előre is köszi a segítséget. -
BK87
senior tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy ki lehet-e kapcsolni azt, hogy a windows indulásakor automatikusan induló programokra ne kérdezzen rá minden induláskor. Meg lehet oldani, hogy az engedélyem nélkül is elinduljanak? Előre is köszi. -
BK87
senior tag
Sziasztok!
Hogy lehet kikapcsolni, hogy az afterburner automatikus indulására ne kérdezzen rá mindíg, amikor bekapcsolom a gépet? Előre is köszi a segítséget. -
BK87
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan lehet azt kikapcsolni, hogy bootnál ne kérdezzen rá mindíg, pl. a daemon tools, vagy az afterburner automatikus indulására? -
BK87
senior tag
16437-re valaki?
-
BK87
senior tag
Sziasztok!
Nemrég sleep módban kikapcsolt a gépem, és amikor újraindítottam, már csak úgy jelentkezett be, hogy kattintanom kellett a felhasználónevemre. Hogy lehet áttállítani, hogy ne keljen kattintani semmire bejelentkezéskor? Előre is köszi.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPad 5. generáció (A1822) 128GB, asztroszürke
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 3 i5-12. gen-16GB DDR5 RAM 256GB SSD FHD+ gari. 4g modem Érintőkijelző
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest