Hirdetés
Aktív témák
-
polonic
félisten
Akkor nem mai darab.
Nem tudok sajnos több ötletet. Esetleg az, hogy amit beleintegráltak drivert a win7-be az hibás.
Vistát meg kéne próbálnod telepíteni, annak is ugyanolyan szinte a telepítési mechanizmusa. Meg kéne nézni, hogy vistával mit csinál, ha van rá lehetőség. -
-
negyedes
addikt
Fentebb volt emlitve ez a vinyos dolog(en soha nem probaltam es nem is barmolnek el 1 kulso vinyot ezert), hatha megprobalta az illeto es visszair, hogy mi lett a vege.
Nalam feldob egy ablakot, hogy akarom-e hasznalni a memkartyat readyboostra. Szoval lehet hasznalni. Hogy mennyi ertelme van es mennyit gyorsul azt nem tudom, soha nem volt ra szuksegem egy probat azert meger.
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
hackeeeee
Jómunkásember
Elvileg lehet menne memóriakártyáról igen, mivel ugye usb kulcsnak iseri fel a memória kártyát is...Próbát megér.
2GB ram körül nincs értelme sztem. Én azon gondolkoztam, hogy azt megcsinálom, hogy arra rakom a swapfile-t, de letettem róla...
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
z0d1AK
nagyúr
Egy érdekes dolog.
Éppen google-n kerestem, és egy találatra rákattintottam, ami egy kereskedelmi fórum volt,és abban a pillanatban ahogy kattintottam, kékhalál kapta el a gépet. Újraindítottam, újra rákattintottam, és ismét.
Mi lehet ennek az oka?| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
gergobaby
aktív tag
Nem, csak kb. 1 hónap után nálam elkezdett lassulni a rendszer... De olyankor úgyis van Win update, felrakod, resi, aztán 1 hónapig megint el van... ( Valószínűleg a lassulás azért következett be, mert egy csomó progi lett közben installálva, és uninstallálva is...)
Mariann294: Nem folytatódik, a hibernálás állapotnál a számítógép alkatrészei leállnak, csak a rendszer a memória tartalmát kimenti a HDD-re, majd az ébresztésnél visszatölti. Se Hibernálásban, sem pedig Sleepelésben nem fog tölteni a Torrent...
[ Szerkesztve ]
-
-
-
lala42
őstag
Ha kell neki. Egyes progik igénylik, de be lehet állítani,hogy mikor legyen engedélyezve. Valszeg a Cd-n vagy a merevlemezen olyan progit inditottál el, mely igényli. Had fusson csak nem árt. Általában NET-es tartalmak igénylik, ez lehet Cd-n DVD-n vagy a merevlemezen is.
Ami működik, azt nem kell megjavítani ___"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."___ BfBc2 " [PH!]MesserHUN "
-
lala42
őstag
Igaza van hackeeeee -nek. Az valszeg valamilyen reklám inditotta el. De az csak egyszer aktiválódik, utána már háttérben használja, tehát nem fog zavarni. Ezeket szépen lehet konfigurálni az Ie- beállításaiban.
[ Szerkesztve ]
Ami működik, azt nem kell megjavítani ___"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."___ BfBc2 " [PH!]MesserHUN "
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sztem jó kis cucc, de megszokás kérdése, hogy ki mit használ.
Sokáig IE-ztem, utána átszoktam rókára, még a vistás időszakban, utána ahogy jött a win7 RC, akkor kezdtem el Chrome-ozni, csak volt benne 1-2 bug, akkor visszaszoktam rókára, most kapott újabb esélyt a Chrome.
Véleményem szubjektív...
-
-
konfar.dani
aktív tag
Ahogy sfdrakex mondja, szerintem is ezt kell tenni.
Bár szerencsére még nem volt részem ilyenben, hogy elromlott az alaplapom, és telefonálnom kellett hogy aktiválják az OEM rendszeremet.
De szerintem egy alaplap cserénél, OEM rendszer esetén már a szervízbe aktiválják neked.
Los ángeles nunca mueren
-
Puma K
nagyúr
Ez most úgy értetendő, hogy alap 4Gb van a gépben, és hozzá jön még a 3.25Gb amit a pendrive tesz ki?
Mert ügye 64Bit-es OP rendszerem van ami elvileg 128 vagy talán 256Gb-ig kezeli a memóriát.
Nem tölti be neked a képet? Pedig imageshack-ra raktam fel
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Puma K
nagyúr
Nem jó úgy sem... Rendszer-visszaállítást csináltam 25-ére, de így sem jó....
Pedig megcsináltam azt amit cyberbob mondot... de továbbra is csak 3.25Gb-ot lát a Win... pedig ott van hogy 64Bit-es és semmi...Azért elég vicces hogy egy kis pendrive-tól elb@szódik az OP memória kezelése... Megnézném hogy mit csinálna ha 128Gb memória lenne a gépben és akkor tennék be egy kis pendrive-ot és engedélyezném a ReadyBoost-tot...
Amúgy kivettem az egyik 2Gb-os memóriát. Bebootoltattam megnéztem, hogy hány Gb-ot ír ki memóriára és 2Gb volt. Oké. Kikapcs memó be indit és megint 3,25Gb... agyf@szt kapok komolyan mondom... Hétfőn megyek és veszek még egy 500Gb-os vinyót és leszedem a biost is és még az OP rendszert is... adok én neki hogy ott rohadjon meg ahol van
[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
-
-
-
Siiiiix
tag
-
Speeedfire
félisten
válasz z0d1AK #12811 üzenetére
nem kell újrarakni a wint emiatt, elég ha előtte törlöd a drivereket mondjuk a driver cleanerrel
a programok telepítése nem megoldható egyszerűbben
max akkor ha egyből csinálsz ghost fájltFotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
bobsys
veterán
válasz z0d1AK #12840 üzenetére
%systemdrive%\Windows\System32\sysprep alatt talalod,
kivalasztod, hogy Enter Out-Of-Ohe Box Experience meg a Generalize opciot, majd leallitod a gepet, kicsereled a cuccot aztan restart
mivel Intelrol AMDre valtasz ezert az egesz elott egy ilyet ki kell adni parancssorba
reg add "HKLM\SYSTEM\ControlSet001\Services\intelppm" /v Start /t REG_DWORD /d 4 /f
mert az intelppm (Intel power management) nem fog menni AMD alatt
xp alatt igy kellett, azert olvass utana, a proci valtas miatt elkepzelheto hogy meg mas dolgot is at kell irni, resetelni kell elotteEnterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Router gondok
- Lexus, Toyota topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- 2 ESZKÖZ 1 ÁRÁÉRT VASÁRNAP ÉJFÉLIG - NOD32, Internet Security, ESET termékek hivatalos forgalmazója
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest