Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Ketogén étrend
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
m.zso
aktív tag
válasz
Antiserver
üzenetére
sziasztok!
szintén egy msi gx 720-as noti tulaj vagyok. nálam ugyanez a hiba adódott.64 bites vista esetén ugyanez volt a gondom. Amúgy elkezd bootolni,csak 9 perc múlva.Megfigyeltem. utána már megy normálisan.feltettem rá a drivereket. most egy win7 ultimate van fenn, 64 bites. Szerintetek mi a fene lehet vele,mert átnéztem a bootolási sorrendet és nincs semmi fölösleges dolog bekapcsolva benne,ami lassítaná a bootolást.
Szóval. Akinek hasonló problémája volt, annak is várom a tapasztalatait.
-
Antiserver
csendes tag
válasz
Antiserver
üzenetére
No, 3 óra újrainstallálgatás után rájöttem, hogy a wifi zavart be valahogyan... install közben kikapcsoltam, és már jó lett. Ha ezt valaki megmagyarázza nekem... de inkább nem kell, megy és kész

Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung LH55CSPLBC 55" LCD monitor
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Poco F4 GT 12/256GB - Független, Fekete - 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest