Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
Namelesske
addikt
válasz
moonman
üzenetére
Igen, hajalban jöttem rá én is ezekre a dolgokra, nem nagyon volt tiszta mi micsoda, mert nem nagyon volt szükségem erre, de jól feltaláltam magam. Köszönöm a segítséget, de lenne még valami:
A meghajtóm két részre van osztva, és én a másik partícióra másoltam a teljes Users Mappámat a TC-ben NTFS jogok másolásával, hogy a fájljaim védve legyenek a többi esetleges felhasználótól, elsősorban kíváncsi asszonykámra gondolok. Megjött a hivatalos lemezkép msdnre meg volt rengeteg probléma, úgyhogy újra telepítettem a rendszert, gyári msdn w7sp1 re. A jogosultságokat rutinosan átvettem, úgy hogy előtte minden fájlt kiszedegettem az akkori users mappából, alkalmaztam rájuk az új tulajdon jogokat, majd átmásoltam egy új USERS-t ami már az új telepítésű ÉN hez tartozik majd bele irányítottam a felhasználói mappákat, majd az átvett tulajdonú fájlokat szépen mindet bele helyeztem a helyére. Az a probléma hogy azóta kicsit megkergült, és nem hajlandó egyes fájlokat az én tulajdonomba venni, csak ha kézzel kurblizgatom, ez egy 500 fájlt tartalmazó mappánál már igen idegtépő feladat. Kérdés: Nincs valami eszköz ami rendbe teszi a jogokat figyelembe véve a mappát amiben vaj és ahhoz igazodva állítja be a dolgokat?
Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7300 Core i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R5 1600 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 PLUS DeepCool 400W
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- iPhone 15 Pro 256GB 88% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest