- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
válasz
Morden24
üzenetére
Szerintem a warez lassan kezd alább hagyni. Ott a steam. Én is nem keveset warezoltam (hozzáteszem nem volt vírusom), de mióta van steamen, inkább megveszem ott. Ott nincs olyan, hogy nem jó a crack, stb.stb. Olyan akciók vannak, hogy aki azokat kihagyja, és benne van a játékja amit szeret, akkor menjen warezolni és sz@rakodjon vele.pl steamen akcióba a fear + 2 kiegje, a fear dlc 2500 ft volt. Simám megvettem, a warez cuccot meg dobtam ki a kukába.. Ja és itt nincs a krekben "vírus" (kitududja mi van benne), mert nem kell.
Ja és ha volt vírusom, amit 5 újjamom megtudom számolni, az akkor volt mikor lan partikra jártam. Na ott volt tenyészet.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aktív témák
- Ableton Live 12 Suite Education
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Lenovo MIIX 520-121KB i5-8250 8Gb 256Gb NVMe, számla, garancia
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-11. gen gar.
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ja és ha volt vírusom, amit 5 újjamom megtudom számolni, az akkor volt mikor lan partikra jártam. Na ott volt tenyészet.