Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
vodika
tag
Hello Dbius, üdv bobsys,
Köszönöm hogy rajta maradtatok a témán! Ezt nevezem kapcsolati hálónak!

Nekem igy már kellőképp tiszta a dolog, mert a számomra fontos infót megkaptam: kapu, igy innen nem veszek software-t.
Akkor marad egy OEM HP vagy Professional hivatalos forrásból. Drágább lesz de igy nem kell szivnom a fogam, hogy mikor lövik ki a gépem.
Köszönet még1szer a segitségért!
Üdv:
Vodika
P.S. ezen kivül összefutottam még egy ilyen oldallal, de sajna annak a linkjét nem mentettem el.
Sorry! -
Воланд
titán
Nincs mit!
adm: Tudom, nem vicces, de ez akkor is lol. Nem lehet hardverhiba, mert akkor egyáltalán nem lenne net és az eszközkezelőben sem látszódna a hw, vagy ha mégis, akkor is jelezné a w7, hogy valami nem okés. Valami beállításbeli gond lehet, de sajnos fogalmam sincs, hogy mi.

Szerk.: Vírusirtót/tűzfalat mit használsz? Lehet, hogy azt kellene legyalulni újratelepítés előtt, hátha az zavar bele a normális működésbe.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - ASUS Vivobook OLED Notebook! Ryzen 5 7535HS / 16GB 6400MHz / 500GB NVMe
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- ÚJ ASUS Vivobook 15 - 2.8K OLED 120Hz - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - Garancia
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Sorry!