Hirdetés
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
GEPESZ66
veterán
Sziasztok!
WIN7-re szerettem volna feltelepíteni a NERO 9.0-ás verziót (gyári lemez másolata), de kb. 27%-nál hibát írt ki, hogy probléma merült fel, s visszavonom-e az addigi dolgokat.Az igen-re kattintottam, a csík 27%-ról visszament 0%-ra, s kiírta, hogy indítsam újra a gépet, majd próbálkozzak a telepítéssel.Elfelejtettem, hogy már a VISTA-esetében is (fél évvel ezelőtt) a NERO honlapjáról letöltöttem a legújabb verziót, s az akkor probléma nélkül települt.Este kipróbálom így is a telepítést.
1.Találkoztatok-e ezzel a hibával?
Korábban is a KIS2010 mellett telepítettem a NERO-t, s akkor is nagyon lassú volt a telepítés, kb 45 percig elszöszmötölt vele.
2.A KIS miatt lehet-e a lassúság?
Aktív témák
- HP ProBook 445 G9 14" Ryzen 3 5425U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 27% - HP Omen 35L GAMER PC! Ryzen 8700F / RTX 4070 Super / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest